Z napisał(a):Na przyszły rok poszukuję czegoś w Zuljanie lecz tak naprawdę bardzo mało info jest na forum o tej miejscowości,znalazłem relację Kato, chcę jechać tam ze znajomymi a to max. ryzyko
Zbyszku byłem w Żuljanie w tym roku 9 dni i nie narzekam, plaża miejska rzeczywiście czasem nie była za czysta ale tam nie plażowałem ani razu bo za blisko domów. Za górką jest bardzo fajna i długa plaża Vucine
i oczywiście czysta woda, parę zdjęć jest w mojej relacji magiczny-peljesac-i-buljarica-t49497.html
Trstenik też bardzo klimatyczny ale musisz liczyć się z tym że po południu szybko robi się cień , no i szczyty prawdopodobnie będą bure i szare po tegorocznych pożarach, ja jeździłem tam rano (fajnie przygrzewało słoneczko) a wieczorem Żuljana (piwko i zachód słońca).
Wyślę Ci na priv meaile do gosposi u której ja byłem ,bardzo fajne mieszkanie w drugiej linii brzegowej ,
ale na internecie jej raczej nie znajdziesz bo chyba się nie ogłasza ,po wpisaniu jej strony wyskakuje willa sąsiada przylegająca do jej ściany.

.png)
.png)
.png)