Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kempingi tekstylno - naturystyczne FKK

Plaże, kempingi, ośrodki FKK i wszystkie inne nietekstylne sprawy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 09.06.2009 18:24

Koledze Piotrulex należy się lechutko przyjrzeć. Wykazuje co nieco pewne odchylenia ideowe-moralne w kwesti wpoczynku bez odzienia. Coś kolega mi tu nie bardzo pasuje do tytułu postu. Poobserwujemy kolegę i stosowną notatkę z wnioskami do Admina przedłożymy. Pozdrawiam
ooloo
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) ooloo » 09.06.2009 18:55

darek1 napisał(a):Koledze Piotrulex należy się lechutko przyjrzeć. Wykazuje co nieco pewne odchylenia ideowe-moralne w kwesti wpoczynku bez odzienia. Coś kolega mi tu nie bardzo pasuje do tytułu postu. Poobserwujemy kolegę i stosowną notatkę z wnioskami do Admina przedłożymy. Pozdrawiam

darek1 to prawdziwy mężczyzna!!!

napisałem tak dużą czcionką, bo facet wyraźnie czuje się niedowartościowany i chce przodować przynajmniej w dziedzinie głupich postów

ooloo :lol: :lol:
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 09.06.2009 19:00

Rozmowa z Darkiem1 nie ma sensu wie lepiej jak i wielu naszych polityków co nam trzeba niestety, co jest moralne co nie. Dziwi mnie tylko jego obecność tu, czyżby w realu brakowało partnerów i tematów do dyskusji??? On nas nie przekona my jego więc po co ciągnąć to dalej :)
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 09.06.2009 19:05

Dziekuje :D
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 09.06.2009 19:19

Trzeba być ostrożnym 8O
Ostatnio edytowano 09.06.2009 19:25 przez darek1, łącznie edytowano 1 raz
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 09.06.2009 19:19

No cóż koledzy się wspierają. Naukowo jest udowodnione, że osoby o takich samych zainteresowaniach, można zaryzykować stwierdzenie orientacjach bronią się zaciekle czego przykład tutaj na forum znajdujemy. Trzeba być ostrożnym, czasy są niespokojne.
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 09.06.2009 19:36

darek1 napisał(a): Trzeba być ostrożnym, czasy są niespokojne.

:lol: :lol: :lol: ....... nieźle się ubawiłem czytając tą, jakże pouczającą wymianę zdań.
tgniw
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tgniw » 09.06.2009 19:50

Darek1!

To co napisales zakrawa na jakas paranoje.

Rozumiem, ze obawiasz sie wykorzystywania seksualnego dzieci, ale takich zachowan dopuszczaja sie osoby, w stosunku do ktorych zarowno dziecko jak i rodzice zywia bezgraniczne zaufanie.

Niestety - pedofile - bo w koncu trzeba powiedziec, ze ich masz na mysli - dzialaja podstepnie a nie jawnie. Stad najwiecej przypadkow pedofilii ujawnianych jest w najblizszej rodzinie i niestety - kosciele.
Dlaczego w kosciele? Ano dlatego, ze najwiekszym zaufaniem ludzie obdarzaja ksiezy. Oczywiscie czynia to w dobrej wierze. A NIEKTORZY ksieza nie mogac oprzec sie swoim slabosciom - bo w koncu tez sa ludzmi - naduzywaja tego zaufania i uwodza najslabszych.

Oczywiscie nie atakuje ani ksiezy ani kosciola. Chce tylko zwrocic uwage jaki jest mechanizm uwodzenia dzieci przez pedofilow.

I dlatego wbrew temu co mowisz - plaze i osrodki naturystyczne sa bardzo bezpiecznymi miejscami dla dzieci. Osrodki - jak pisalem wczesniej - sa monitorowane. Zarwno przez umundurowanych jak i nieumundurowanych pracownikow ochrony. W dodatku kazde dziecko jest na to uczulone i wie co ma zrobic gdy obcy dorosly jemu zaproponuje cos podejrzanego.
Wiem o czym pisze, gdyz nie raz rozmawialem na temat z kolezankami i kolegami naturystami w jaki sposob chronia oni swoje dzieci.

Jeszcze jedno - naturysta jestem od 20 lat i jak dotad przypominam sobie tylko jeden przypadek pojawienia sie pedofilow w osrodku naturystycznym. Zostali oni niezwlocznie schwytani, nastepnie przekazani policji a nastepnie aresztowani.

Tak wiec jak widzisz - takie sytuacje naleza do rzadkosci, a gdy sie zdarzaja to sprawcy szybko sa namierzani i eliminowani.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 09.06.2009 20:10

tgniw napisał(a):Jeszcze jedno - naturysta jestem od 20 lat i jak dotad przypominam sobie tylko jeden przypadek pojawienia sie pedofilow w osrodku naturystycznym. Zostali oni niezwlocznie schwytani, nastepnie przekazani policji a nastepnie aresztowani.

Tak wiec jak widzisz - takie sytuacje naleza do rzadkosci, a gdy sie zdarzaja to sprawcy szybko sa namierzani i eliminowani.

Tak, tak. Jeśli w ciągu 20 lat stwierdzono jeden przypadek to świadczy o wielu niedoskonałosciach na plaży. Tylko jeden przypadek ???? To dowód, że osobnicy nieakceptowalni ze względu na swoją orientację sexualną dobrze się kamuflują i maskują. Przykład chociażby znanego sexuologa. Służby odpowiedzialne za wykrywanie patologi w osrodkach naturystycznych słabo przygotowane skoro nie wykrywaja przypadków pedofili. Jaki wniosek należy wyciągnąć, ano taki żeby nikomu nie wierzyć. Moje zdanie prywatne jest takie, że na plażach naturystyczny jak i na forach internetowych roi się od nieciekawych osobników. Trzeba być czujnym, ostrożnym i bezwzglednym w likwidowaniu ognisk sodomy i gomory. No i co koledzy wcale nie jest tak bezpiecznie na plaży. Dzieci niech wychowuje rodzina a nie obcy ludzie na plaży. Bądzcie czujni koleżanki i koledzy. 8O 8O 8O :roll: :roll: :roll: :evil: :evil: :evil: w tym i na naszym forum.
korfu01
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) korfu01 » 09.06.2009 20:14

Kolega darek1 udziela sie w podobnym temacie i w podobnym tonie, ale dla niego to normalne, więc przejdźmy do porządku dziennego nie zaostrzając dyskusji bo nie ma sensu

- link do podobnego tematu, gdzie darek1 sie udziela

forum/viewtopic.php?t=23388&postdays=0&postorder=asc&start=60
ooloo
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) ooloo » 09.06.2009 20:17

A mój sąsiad, pedofil, zgadza się z teorią darka1 i też walczy, aby dzieci opalały się w krzakach, a nie z rodzicami na plażach naturystycznych. Bo przecież na plaży mogą zobaczyć kogoś nagiego!!! A w krzakach ubranego dobrego wujka...

darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 09.06.2009 20:21

ooloo napisał(a):A mój sąsiad, pedofil, zgadza się z teorią darka1 i też walczy, aby dzieci opalały się w krzakach, a nie z rodzicami na plażach naturystycznych. Bo przecież na plaży mogą zobaczyć kogoś nagiego!!! A w krzakach ubranego dobrego wujka...

Kolega widzę , że taki niepewny jest. No kolego co tam ukrywacie przed użytkownikami forum co ???. Napewno nie bułkę wrocławską ????
tgniw
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tgniw » 09.06.2009 20:22

Tak wiem korfu1. Tamten watek tez czytam.
Tak prywatnie mowiac - troche mu wspolczuje. Rozumiem, ze on chce byc czujny i dmuchac na zimne, ale wypowiedz typu:

[quote=darek1]
Jaki wniosek należy wyciągnąć, ano taki żeby nikomu nie wierzyć. Moje zdanie prywatne jest takie, że na plażach naturystyczny jak i na forach internetowych roi się od nieciekawych osobników. Trzeba być czujnym, ostrożnym i bezwzglednym w likwidowaniu ognisk sodomy i gomory.
[/quote]

moze swiadczyc o jakiejs paranoi u niego. Sa granice absurdu, ale darek1 juz niestety je na tyle przekroczyl, ze podejrzenia te nie sa takie bezpodstawne.
korfu01
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) korfu01 » 09.06.2009 20:28

zgadzam się z tobą całkowicie, ale my tego nie zmienimy. Pozdrawiam
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 09.06.2009 20:41

tgniw napisał(a):Tak wiem korfu1. Tamten watek tez czytam.
Tak prywatnie mowiac - troche mu wspolczuje. Rozumiem, ze on chce byc czujny i dmuchac na zimne, ale wypowiedz typu:

[quote=darek1]
Jaki wniosek należy wyciągnąć, ano taki żeby nikomu nie wierzyć. Moje zdanie prywatne jest takie, że na plażach naturystyczny jak i na forach internetowych roi się od nieciekawych osobników. Trzeba być czujnym, ostrożnym i bezwzglednym w likwidowaniu ognisk sodomy i gomory.

moze swiadczyc o jakiejs paranoi u niego. Sa granice absurdu, ale darek1 juz niestety je na tyle przekroczyl, ze podejrzenia te nie sa takie bezpodstawne.[/quote]

Najlepszą obroną jest atak. Jest to jedna z metod przekierowania przedmiotowego tematu na inny. W tej chwili kolega to stosuje. Prawda jest taka, że trzeba być czujnym wobec chociażby takich osób jak Ty. 8O 8O 8O Pozdrawiam
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Naturystyczna Chorwacja

Kempingi tekstylno - naturystyczne FKK - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone