a jest jakiś kamp koło
Rovinji , tak z widokiem na miasto albo przynajmniej nie za daleko od miasta aby można było sobie na piechotkę chodzić? Ewentualnie koło innej miejscowości na Istri ale poniżej Kanału Limskiego.
.png)
joajer napisał(a):a jest jakiś kamp koło
Rovinji , tak z widokiem na miasto albo przynajmniej nie za daleko od miasta aby można było sobie na piechotkę chodzić? Ewentualnie koło innej miejscowości na Istri ale poniżej Kanału Limskiego.
.png)
.png)
joajer napisał(a):Oprócz FAQ jest jeszcze forum, miałem nadzieję że ktoś odpowie: byłem na campie.... mieliśmy widok na.... było tam tak... w odległości 500m od... itp a interesuje mnie to bo tam będę za kilka miesięcy (no chyba że umrę) a nie dlatego że chcę sobie coś napisać i liczę na odpowiedź osoby która mi coś poleci a nie odeśle do FAQ .
.png)
.png)
joajer napisał(a):Tak jest! Otworzyłem, sprawdziłem i nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. Interesuje mnie 1. camp z widokiem na Rovinj ( o ile taki istnieje) lub jakiś inny, przy samym morzu, blisko miasta, oraz jakiekolwiek info o takowym 2. (warunki, ceny, położenie itp) Proszę o info kogoś kto tam był i może dać konkretne informacje.
.png)
.png)
.png)
.png)