Jak zobaczylam na Twojej liscie Clan of Xymox , Talk Talk , Depeche Mode i pare innych zespolow - juz nie moglam sie oprzec pokusie zostawienia tu swojego sladu.....
Swietnie grasz wiec podroz z Toba bedzie sama przyjemnoscia
Pozdrawiam!
.png)
.png)
.png)
Basiulinek napisał(a):Czesc Tony
Jak zobaczylam na Twojej liscie Clan of Xymox , Talk Talk , Depeche Mode i pare innych zespolow - juz nie moglam sie oprzec pokusie zostawienia tu swojego sladu.....
Swietnie grasz wiec podroz z Toba bedzie sama przyjemnoscia
Pozdrawiam!
EithelAmarth napisał(a):
Zasiadam do czytania
Co do muzyki - do auta tylko lata 80 i 90
.png)

.png)
tony montana napisał(a):Mówie mu ... chłopie, pomyliłeś się, ja Tony z Polszy, ju nou, Papst Johaness Paul der zweite, Wawesa Lecz (jak mawiają Hamerykanie), Boniek Zbigniew.
A on "ja ja, dudeq", myślę sobie kodem do mnie mówi "ja brzoza, ja oka ja oka" a on mówi o Jurku z Liverpoolu!
.png)
Hej Basiulinek
Widzę, że lubimy podobne klimaty. Ja trochę zatrzymałem się w latach 80 i 90 w rozwoju muzycznym, ale jako, że moja opinia jest taka, że od tego czasu niewiele się zdarzyło w muzyce (no, może oprócz Radiohead, Coldplaya, Archive, Massive Attack czy Robbiego Williamsa - część z nich grała już w latach 90 oczywiście) to nie żałuję
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):tony montana napisał(a):Mówie mu ... chłopie, pomyliłeś się, ja Tony z Polszy, ju nou, Papst Johaness Paul der zweite, Wawesa Lecz (jak mawiają Hamerykanie), Boniek Zbigniew.
A on "ja ja, dudeq", myślę sobie kodem do mnie mówi "ja brzoza, ja oka ja oka" a on mówi o Jurku z Liverpoolu!
Dobrze się pośmiać przy piątku.
![]()
![]()
plessant napisał(a):
Ja wychowałem się na Led Zeppelin i Pink Floyd, ale kocham też Talk Talk a z młodszych zespołów to chętnie do samochodu Linkin Park
Katrina napisał(a):jak ciąg dalszy będzie taki jak początek...
to nie będę czytać...
w pracy
bo ledwie się hamuje od wybuchów śmiechu...
.png)
.png)
EithelAmarth napisał(a):Dzisiaj stwierdziłam jedno : Kings Of Leon w aucie to chyba najlepsze, co może być. Pojadą ze mną do Cro
.png)
.png)
EithelAmarth napisał(a):Wczoraj wyszukałam sobie takie cudeńko. Gość wymiata :
.png)
Stiopa napisał(a):Generalnie nadmierne aberattio (od głównego tematu) w relacjach mi nie leży, ale.........
Muza zapodana jest .. hm... no jest OK.
Do tego sentyment do Rivuery Makarskiej i "masz" mnie wśród podczytujących.
A pamiętasz to:
Pozdrav
Powrót do Nasze relacje z podróży