Pääkäyttäjä napisał(a):Ależ owszem, doczytałem i zrozumiałem - też uważam, że do sandałów tylko na bosaka. I co - wg Ciebie jestem jełopem?
Jednak nie zrozumiałeś uważasz, ale nie wymyśliłeś

.png)
Pääkäyttäjä napisał(a):
Interpretację zostawiam Tobie/Wam. Chociaż ludzie na wsi to się potrafią ubierać lepiej, niż niejeden miastowy.![]()

.png)
z_byszek napisał(a):To Ty użyłeś sformułowania"wyglądają wiejsko". Dlatego od Ciebie chciałem się dowiedzieć co to znaczy, bo ja nie wiem.
Szkoda, że nie chcesz ze mna podzielić się wiedzą w tym temacie.

z_byszek napisał(a):Pääkäyttäjä napisał(a):
Interpretację zostawiam Tobie/Wam. Chociaż ludzie na wsi to się potrafią ubierać lepiej, niż niejeden miastowy.![]()
To Ty użyłeś sformułowania"wyglądają wiejsko". Dlatego od Ciebie chciałem się dowiedzieć co to znaczy, bo ja nie wiem.
Szkoda, że nie chcesz ze mna podzielić się wiedzą w tym temacie.
.png)
Pääkäyttäjä napisał(a):Co do wymyślenia - nie jest nigdzie odnotowane, że chodzenie na bosaka w sandałach jest trendy, ale... starożytni Rzymianie i Grecy chodzili BEZ, więc zakładam, ze oni byli w tej kwestii mądrzy![]()
![]()
![]()

Pääkäyttäjä napisał(a):starożytni Rzymianie i Grecy chodzili BEZ, więc zakładam, ze oni byli w tej kwestii mądrzy

.png)
Pääkäyttäjä napisał(a):Chociaż ludzie na wsi to się potrafią ubierać lepiej, niż niejeden miastowy.![]()
bluesman napisał(a):
Mam gdzieś jak to wyglądajeżeli będzie mi to pasowało założę kurtkę narciarską latem i już! mam w życi to co ktoś o tym sądzi !
Jeździsz na rowerze ? wiesz, że większość rowerzystów zakłada latem rękawiczki i ma nieopalone dłonie ? nieopalone uda od spodenek i nieopalone barki ? co do życi jw. burakiem bywa ten co mnie ocenia i wie ode mnie lepiej co dla mnie jest dobre ... Pojedź sobie za granicę gdzie dużo ludzi na rowerach jeździ i jak się rozbiorą jakoś nikt się nie śmieje
.png)
Rysio napisał(a):bluesman napisał(a):
Mam gdzieś jak to wyglądajeżeli będzie mi to pasowało założę kurtkę narciarską latem i już! mam w życi to co ktoś o tym sądzi !
Jeździsz na rowerze ? wiesz, że większość rowerzystów zakłada latem rękawiczki i ma nieopalone dłonie ? nieopalone uda od spodenek i nieopalone barki ? co do życi jw. burakiem bywa ten co mnie ocenia i wie ode mnie lepiej co dla mnie jest dobre ... Pojedź sobie za granicę gdzie dużo ludzi na rowerach jeździ i jak się rozbiorą jakoś nikt się nie śmieje
Mało kiedy zdarzają się takie momenty na forum, ale w tym miejscu masz moje pełne poparcie

.png)

bluesman napisał(a): Z mojej strony to będzie już konieczakładam, że wiesz co to jest pytanie retoryczne,. chociaż.... jeżeli nie polecam wujka
Alias21 napisał(a):I tu się kolego delikatnie mylisz...![]()
Starożytni Rzymianie..a w szczególności legioniści nosili sandały w połączeniu ze skarpetami...![]()
Już wtedy docenili taką prawidłowość :
Pääkäyttäjä napisał(a):
Ja tam widzę caligae bez skarpetAle żadnemu legioniście zdjęcia nikt nie zrobił, także domysły, szanowny kolego
Co najwyżej, to nagolenice z daleka wyglądające jak skarpety
Cesarz rzymski też miał tylko sandały ale ja się nie znam
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.