.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Założycielka tematu to nauczycielka.![]()
Ma pole do popisu, aby kraj był mniej buraczanyi mniej zepsuty.
.png)
czekor68 napisał(a):Ale wyjechałaś z tematem może zajęła byś się rozwydrzonymi niemieckimi dzieciakami i ich rodzicom którzy nic złego nie widzieli w tym ze będąc na górnym pokładzie statku wycieczkowego wyrzucało jedzenie na głowy tych co byli na dole.
Dzięki na informację.Muszę to sobie zapamiętać i nigdy, ale to przenigdy nie jechać na przełomie maja i czerwca icon_biggrin.gif
.png)
Rysio napisał(a):Dopisuję się do listy buraków, aczkolwiek w tym roku niewiele osób widziało mnie w pozycji hejnalisty, bo wybierałem mniej uczęszczane plaże
plessant napisał(a):Rysio napisał(a):Dopisuję się do listy buraków, aczkolwiek w tym roku niewiele osób widziało mnie w pozycji hejnalisty, bo wybierałem mniej uczęszczane plaże
.png)
darek1 napisał(a):Mnie dodatkowo zdarza się często zakładać ciemne okulary. Nie dosyć, że pociągam piwo lub naprędce zrobionego mocnego drinka z rakiji zagryzanego arbuzem lubię oglądać na plaży przechodzące niekompletnie ubrane Panie. Bardzo się tego wstydzę![]()
![]()
. Kosztuje to mnie wiele nerwów bo muszę się kryć przed żoną. Ciemne okulary to fajna rzecz. Dużo przez nie widać i nie trzeba kręcić głową, a można patrzyć niekoniecznie prosto w oczy
![]()
![]()
. Jak dużo wypiję to zdarza mi się piznąć butelkę nie do kosza tylko za oliwki nie mówiąc, że chce mi się jeśc. Jem wtedy kanapki z jajkiem lub krakowską podsuszaną. Pozdrawiam - Burak Darek1
![]()
![]()
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.