Dodam, że piwko na drugim zdjęciu jest w plastiku
.png)
.png)
O kolego, jeśli butelka z piwem jest plastikowa to jesteś burak do kwadratu. Pozdrawiam Burak Darek1
.png)
Dudek2222 napisał(a):Proszę przyjąć i mój akces do klubu buraków.
Znaczek może być z kartofla.
I trochę słomy pod głowę ( w butach już mam ).
.png)
Glare_Type napisał(a):Ten "plastikowy" browar pod wodospadem w Krka. Nie muszę mówić co było głównym motywem kąpieli po paru minutach
.png)
beklin napisał(a):Zapomniałem dodać:
Ja Polaka zawsze rozpoznaję po tym, że robi zdjęcia w restauracji tego co zamówił. A później wraca i umieszcza w relacji na cro.pl pokazując co jadł, co pił, gdzie spał i srał. Do tego obowiązkowe zdjęcie samochodu z wynikiem spalania ... I to proszę Państwa jest dla mnie mega buractwem
.png)
.png)
darek1 napisał(a):. Jeśli jeżdzisz skodą octavią koloru srebrnego lub czarnego to już brakuje skali na Buractwo. Pozdrawiam Burak Darek1

.png)
Glare_Type napisał(a):Siatki z Tesco nie posiadam. W moim mieście nie ma takiego wypasu. Za to na zdjęciu powyżej dokładnie widać reklamówkę Adidasa z trzema paskami. Specjalnie ją wybierałem na plażę, aby nie było siary.

Glare_Type napisał(a):Siatki z Tesco nie posiadam. W moim mieście nie ma takiego wypasu. Za to na zdjęciu powyżej dokładnie widać reklamówkę Adidasa z trzema paskami. Specjalnie ją wybierałem na plażę, aby nie było siary.
.png)

.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.