michalk napisał(a):Po to przecież mamy to forum, aby wymieniać swoje opinie! Niczyje odmienne zdanie nie powinno tu dziwić!
Sorry
POZA "niektórymi skrajnymi" przypadkami...
To musi być w rozsądnych granicach
Pozdrawiam
Józek
.png)
michalk napisał(a):Po to przecież mamy to forum, aby wymieniać swoje opinie! Niczyje odmienne zdanie nie powinno tu dziwić!
.png)
JoeF napisał(a):wiko napisał(a):Jestem za rzeczową dyskusją i mogę to czynić dalej. Natomiast podawanie przesadzonych informacji przez adwersarzy trochę zniechęca mnie do dalszej wymiany pogladów. Kolega Maciej ma upodobania jakie ma, ja zaś mam z goła odmienne i trudno będzie znaleźć jakieś punkty styczne. Nie podoba mi się natomiast obśmiewanie miejsc, które dla innych są spełnieniem długo wyczekiwanego urlopu w CRO.
Jesli ktoś porównuje Camp Oliva z "obozem dla uchodźców" - to mnie się gadać nie chce.
Ten temat pewnie już jest wyczerpanyale chodziło mi o to, że faktycznie nawet diametralnie różne zadnie na jakiś temat może przynosić korzyści o ile przedstawione argumenty są sensownie uzasadniane... Nawet bez punktów stycznych... a obśmiewanie cóż, to nie było takie drastyczne i dosłowne jak "dziura w ziemi"
![]()
Pozdrawiam
Józek
.png)
.png)
.png)
Maciej napisał(a):Wiko! Przepraszam jeśli Cię uraziłem. Nie mialem zamiaru niczego obśmiewać ale takie miałem skojarzenie. W tamtej chwili i w tamtym miejscu stąd tak to opisałem. Forum a w nim nasze opinie zawsze są subiektywne. Jak już pisałem kazdy ma inne zapatrywania ale to nie powód by każdy przedstawił swój punkt widzenia i wcale nie po to by dojść do porozumienia ale by inni mogli wyciągnąć swoje wnioski.
Naprawdę nie chciałem Ciebie ani Michała obrazić ale opinii o Olivii i Rabacu nie zmienię![]()
pozdrawiam serdecznie