Janusz Bajcer napisał(a):Na Istrii jest dużo kempingów, a kilka podobnych do Lanterny.
Jeśli warunkiem koniecznym nie jest Lanterna, będą miejsca na innych.
Ja sie bardzo przywiazuje do miejsc

Janusz Bajcer napisał(a):Na Istrii jest dużo kempingów, a kilka podobnych do Lanterny.
Jeśli warunkiem koniecznym nie jest Lanterna, będą miejsca na innych.
veyron napisał(a):Czyli Istria to zbyt popularne miejsce ?
Janusz Bajcer napisał(a):veyron napisał(a):Czyli Istria to zbyt popularne miejsce ?
Tak - szczególnie w sierpniu, Włosi mają wtedy urlopy ... a Istra blisko.
Havena napisał(a):
Nigdy nie rezerwowalismy (szesc wyjazdow w sierpniu i jeden w lipcu) i zawsze znajdowalismy parcele (strefa F). Mam nadzieje, ze i w tym roku szczescie nam dopisze![]()
kaszmirr napisał(a):Witam, chcemy z dziewczyną spędzić dwa, maksymalnie trzy dni w okolicach Puli i szukamy kempingu na którym po prostu można się rozbić z namiotem. Dowiedziałem się, że na Camp Stoja doba kosztuje dla dwóch osób 24 euro. Czy gdzieś w pobliżu jest jeszcze coś cenowo podobnego bądź też tańszego?
kaszmirr napisał(a):Witam, chcemy z dziewczyną spędzić dwa, maksymalnie trzy dni w okolicach Puli i szukamy kempingu na którym po prostu można się rozbić z namiotem. Dowiedziałem się, że na Camp Stoja doba kosztuje dla dwóch osób 24 euro. Czy gdzieś w pobliżu jest jeszcze coś cenowo podobnego bądź też tańszego?
*Gary* napisał(a):witam
planujemy z rodzinką trzeci wyjazd do CHORWACJI tym razem wakacje pod namiotami (2+1) w lipcu 2018 w okolicy Puli na około 2 tyg
mam pytanie czy na campingu BI VILLAGE można rozbić swój namiot
*Gary* napisał(a):witam
czy na campingu BI VILLAGE można rozbić swój namiot i czy w takiej sytuacji trzeba rezerwować miejsce czy jechać w ciemno (do tej pory tak jeździliśmy)
z góry dziękuję za info