Przybyliśmy z żoną na miejsce 1 czerwca i prawie do końca pobytu byliśmy jedynymi turystami w tym miejscu. Cisza, spokój, czysta woda, puste kamieniste plaże, słońce....czego więcej trzeba?
Jeśli ktoś miałby jakieś pytania to proszę pytać.
.png)
.png)
.png)
.png)
pierroot napisał(a):Ok. Napiszę ale nie dziś. Wyjechałem wczoraj o 5 rano znad zatoki, o 6,30 wsiadłem na prom, pojechałem do Splitu bo szukałem serwisu BMW, potem musiałem się wrócić pod Makaraskę żeby wjechać na autostradę( ze Splitu wyjazd na autostradę był zablokowany chyba przez jakiś wypadek w tunelu), więc nastukałem za jednym zamachem z 1700 km i dziś o 2,30 dotarłem do domu czyli do Lublina. Jestem po prostu lekko przymulony tą jazdą.
pierroot napisał(a):Właśnie wróciłem z dwu tygodniowego wypoczynku na wyspie Hvar nad zatoką Zarace. Jeśli ktoś lubi ciche, spokojne miejsca, to polecam. Załączam link do strony, może ktoś skorzysta. http://www.apartmani-hvar.net/pl/aparta ... index.html
Przybyliśmy z żoną na miejsce 1 czerwca i prawie do końca pobytu byliśmy jedynymi turystami w tym miejscu. Cisza, spokój, czysta woda, puste kamieniste plaże, słońce....czego więcej trzeba?
Jeśli ktoś miałby jakieś pytania to proszę pytać.
.png)
.png)
.png)
simonka napisał(a):Witam,
polecam zatokę Uvala Torac na Hvarze:
Dla ludzi pragnących spokoju i bliskości natury....
Wybieram się tam ponownie 11 lipca.
Powrót do Nasze relacje z podróży