jestem do dzspozycji.
.png)
.png)
chmurkii napisał(a):Własnie wróciłem z wyspy Hvar-konkretnie Zavala.Jeżeli macie pytania
jestem do dzspozycji.
.png)
chmurkii napisał(a):Mieszkaliśmy w apartamencie Nautic.Sądzę że Zavala na pobyt z małym dzieckiem to idealne miejsce.Jestesmy zachwyceni.mam jedno pytanie.Wracałeś autostrada czy przez Plitwice.My wracalismy przez Plitvice.Było całkiem dobrze.No,na prom do Drvennika czekaliSmy około 2,5 godziny.Pozdrawiam.

.png)
pjasm napisał(a):chmurkii napisał(a):Własnie wróciłem z wyspy Hvar-konkretnie Zavala.Jeżeli macie pytania
jestem do dzspozycji.
Witam.
W tym roku też wybieram się do Zavali 8 - 15.09.2006 r. i mam parę pytań:
1. jak z zaopatrzeniem na miejscu, czy jest kantor i czy można w sklepach płacić kartą,
2. jak z restauracjami lub pizzeriami,
3. jakie plaże - czy żwirowe,
4. czy byłeś na Pakleni Otoci - jeśli tak jakie miejsce polecasz,
5. jak z apartamentami w Zavali czy jest ich dużo, jadę we wrześniu i mam nadzieję, że na miejscu coś fajnego uda mi się znaleźć, a może polecisz coś fajnego i blisko plaży.
Jeśli nie sprawi to problemu proszę o parę fotek plaż - adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dwa lata temu bylem w Primostenie a rok temu w Orebić - czy Zavala jest dużo spokojniejsza i mniejsza od Orebica.
Poleć coś co warto na Hvarze zobaczyć. Ja planuje odwiedzić Hvar, Jesle, Vrboske, Stari Grad, Pakleni Otoci, Zlatni Rat i Bol.
Czy w Zavali jest jakaś wypożyczalnia sprzętu pływającego i skuterów. Czy i jak można dostać się na wyspę Scredo.
Z góry dzięki za info.
.png)
.png)
.png)
wojan napisał(a):Noo..Cześć JankuDzięki za pozdrowienia.Mam nadzieję,że woreczki się przydały.Rano przed naszym wyjazdem nie chcieliśmy Was budzić,dlatego powiesiłem je w dość widocznym miejscu
Cieszę się,że wróciliście cało i zdrowo.Ja właśnie siedzę nad moją relacją z pobytu w Zavali(ot taka pseudoliteratura).Jak będziesz miał trochę czasu i ochoty to może też coś dopiszesz?
Pozdrawiam serdecznie.
.png)
klara napisał(a):Ciekawia mnie ceny na Hvarze- średnio ile może kosztuje apartament dla 4 osób? W tym roku jade na Hvar i tak z czystej ciekawości chciałabym wiedzieć. Dzięki.
.png)
.png)
chmurkii napisał(a):Własnie wróciłem z wyspy Hvar-konkretnie Zavala.Jeżeli macie pytania
jestem do dzspozycji.
.png)
klara napisał(a):Wybieramy się w drugiej polowie sierpnia. W ubieglym roku w podobnym czasie płacilismy 54 euro na 4 osoby,ale w okolicach Splitu (dwie sypialnie, pokój dzienny , kuchnia, toaleta z łazienka i 2 tarasy). ciekawa jestem czy ceny wzrosly czy raczej nie musimy spodziewac sie szoku finansowego. Pozdrawiam
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne