agata26061 napisał(a):Jak Ivan Dolac, to jestem i jaMiło będzie powspominać nasz czerwcowo-lipcowy pobyt na Hvarze
Witaj Agata cieszę się, że tutaj zaglądnęłaś.
Mam nadzieję, że jutro coś dalej napiszę.
Pozdrawiam.
.png)
walp napisał(a):andrzej29 napisał(a):Marsallah napisał(a):Stary Zadar jest piękny. Mimo całego sentymentu do Splitu, kładzie go na łopatki.
Myślę, że Zadar jak i Split ma co coś. Tak samo Trogir. Wszystkie te miejscowości są piękne, warte zwiedzenia.
Moim zdaniem, Trogir z tej trójki wygrywa.

.png)
śmigacz napisał(a):walp napisał(a):andrzej29 napisał(a):Marsallah napisał(a):Stary Zadar jest piękny. Mimo całego sentymentu do Splitu, kładzie go na łopatki.
Myślę, że Zadar jak i Split ma co coś. Tak samo Trogir. Wszystkie te miejscowości są piękne, warte zwiedzenia.
Moim zdaniem, Trogir z tej trójki wygrywa.
Mam takie samo zdanie. Nr to Trogir.
.png)
andrzej29 napisał(a):Mam nadzieję, że jutro coś dalej napiszę.
.png)
piekara114 napisał(a):Z ciekawości, jaka prędkość rozwijaliście takim składem?Na zachód trafiłam dopiero za drugim razem...mnie nie zachwycił...lepszy był w Sibeniku, a najlepszy jest nad naszym Bałtykiemwalp napisał(a):Niestety, nie mogliśmy zostać dłużej, chociaż bardzo zależało mi, aby obejrzeć tam zachód słońca. Przeczytałem kiedyś, że Alfred Hitchcock powiedział, że "Zadar ma najpiękniejszy zachód słońca na świecie, piękniejsze niż w Key West na Florydzie ..." No cóż, może jeszcze kiedyś.![]()
U mnie najbliższy sercu jest Sibenik
.png)
.png)
maslinka napisał(a):Puste uliczki ZadaruAlbo musiałeś poczekać, żeby ludzie wyszli Ci z kadru
Teraz czekam na Hvar i ID
.png)
elka21 napisał(a):Ostatnio czytam wszystko, co dotyczy Hvaru, bo wakacje 2019 już mam zarezerwowane na tej wyspie, tak więc będę Twoją stałą czytelniczką![]()
.png)
andrzej29 napisał(a):elka21 napisał(a):Ostatnio czytam wszystko, co dotyczy Hvaru, bo wakacje 2019 już mam zarezerwowane na tej wyspie, tak więc będę Twoją stałą czytelniczką![]()
Cześć elka21
Super, że macie zarezerwowane wakacje na tej wyspie, na pewno będziecie zachwyceni i oczarowani nią, tym bardziej cieszę się, że będziesz stałą czytelniczką mojej relacji.
![]()
![]()
![]()
Powrót do Nasze relacje z podróży