Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Hvar Apartamenty

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
andre72
Turysta
Hvar Apartamenty

Nieprzeczytany postnapisał(a) andre72 » 05.06.2006 16:39

Witam posiada ktoś pewne namiary na ładne i nie drogie pokoje na wyspie dla 2 rodzin na początku lipca. Może ktoś się podzielić wrażeniami z poprzednich wakacji ??
aisha
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aisha » 05.06.2006 17:32

Czesc!
Czy moglabym dostac namiary na te apartamenty, bo sie wybieram z rodzinka na poczatku lipca wlasnie na Hvar.
Pozdrawiam
J@nek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) J@nek » 05.06.2006 19:20

aisha napisał(a):Czesc!
Czy moglabym dostac namiary na te apartamenty, bo sie wybieram z rodzinka na poczatku lipca wlasnie na Hvar.
Pozdrawiam

hi aisha,

a naprzykład tutaj:
http://www.hvar-croatia.com/bulum/

albo:
http://www.adria-island.org/pl/miasto/c ... ala/zavala

ewentualnie tutaj:
http://www.hvar.hr/caricslavko/index.htm

Crozdrav
J@nek
YOUKA
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) YOUKA » 18.06.2006 14:09

Byłem w maju u Slavko Caric'a całkiem fajne warunki - ja akurat byłm w apartamencie A5 (dwa osobne pokoiki z wspłną kuchnią i łazienką) - prywatne zejście do morza, fajny ogródek, bardzo przyjazny właściciel - nawet w środku nocy ratował moją rozwaloną nogę szaleńczą eskadpadą do pogotowia w Starim Gradzie - niezłe przeżycie podróż z Chorwatem po ichnich wąskich dróżkach w środku nocy :)

POLECAM !!!

YOUKA
aisha
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aisha » 18.06.2006 21:49

Dzieki a mozesz mi podac namiary na ten apartament, gdzie to dokladnie jest i ile kosztowal w maju.
Pozdrawiam
J@nek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) J@nek » 18.06.2006 22:05

aisha napisał(a):Dzieki a mozesz mi podac namiary na ten apartament, gdzie to dokladnie jest i ile kosztowal w maju.
Pozdrawiam

oh aisha, czytaj dokładniej :D
"ewentualnie tutaj:
http://www.hvar.hr/caricslavko/index.htm "

Crozdrav
J@nek
YOUKA
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) YOUKA » 21.06.2006 12:54

Z synem właściela jest bardzo dobry kontakt mailowy: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl . Naprawde fajna kwaterka :)

Pozdrawiam

YOUKA
YOUKA
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) YOUKA » 21.06.2006 12:57

Jeżeli chodzi o koszty to w maju płaciliśmy w sumie 60Eu za 3 apartamenty A5,A2,A2. na maila moge wysłać fotki które przysłał mi Slavko

Pozdr, Youka
aisha
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aisha » 21.06.2006 14:57

Prosze o fotki i dzieki za pomoc. Jeszcze jedno pytanko- jest tam klimatyzacja?
pozdrawiam
aisha
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aisha » 21.06.2006 14:58

No i w jakim jezyku moge sie kontaktowac z synem wlasciciela?
YOUKA
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) YOUKA » 22.06.2006 05:31

bez problemu po angielsku z synem przez podany mail, a na miejscu po polsko - chorwacko - francusku z ojcem. Generalnie z kontaktek nie ma problemu :wink:

Fotki postaram sie podpiac później

pozr YOUKA
Olou
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Olou » 22.06.2006 09:43

Youka!
Wybieram się do apartamentu Arpina w VIII.
Bardzo proszę o fotki na adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Olou
aisha
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aisha » 22.06.2006 15:55

no wlasnie nie podalam swego emaila:

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

i mam jeszcze to pytanko. czy jest w tych apartamentach klimatyzacja?

Serdecznie pozdrawiam
albeertos
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) albeertos » 04.07.2006 07:51

Witam, to mój pierwszy post na forum, choć zaglądałem tu raz po raz.

We wrześniu wybieram się z rodzinką i z przyjaciółmi do Slavko - mamy apartament A4.

Mam kilka pytań:
1. Czy do dyspozycji gości jest pralka? Może to dziwne pytanie, ale jedziemy na 3 tygodnie, będzie dwójka małych dzieci i wygodniej jest wyprać sobie na miejscu niż targać mnóstwo ubrań.
2. Jak rozumiem aneks kuchenny wyposażony w talerze, kubki, sztućce, czajnik elektryczny itp.?
3. No i ogólne wrażenie - czystość, dbałość właściciela o pokoje, czy jesteście zadowoleni.

Wiem że na dwa pierwsze pytania mogę uzyskać informacje u Slavko, ale myślę że Wasze odpowiedzi będą bardziej zrozumiałe i obiektywne.

Pozdrawiam (i licze na odpowiedzi :wink: )

Edit:
Aha, no i jeśli ktoś miałby możliwość i ochotę przesłania kilku fotek apartamentów, domu i jego otoczenia to byłbym bardzo wdzięczny. Oto adres mail:
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
YOUKA
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) YOUKA » 07.07.2006 22:09

Powiem w ten sposób - ponoc pralka jest, natomiast sam z niej nie korzystałem - jest tzw usługa ekstra !!! Druga kwestia - apartament jest wyposażony we wszystko co jest potrzebne do gotowania !! Brakuje jedynie większej ilości szkła do miejscowych trunków. Kwestia trzecia - apartamenty są generalnie zadbane - nie wiem jak A4 - mieszkaliśmy w maju w A5 w mniejszych apartamentach troszkę kijowo wygląda kącik kuchenny - kuchenka elektryczna z dwoma płytkami grzewczymi zintegrowana ze zlewozmywakiem, a wszystko zamknięte w małej szafce !!! W naszym apartamencie była pełnowymiarowa kuchnia !! Tak na marginesie ile wam Slawko we wrześniu zaśpiewał za dobę ???

PS. Ojciec Slavka - jest na miejscu na stałe - jest bardzo życzliwy pare razy miło nas zaskoczył swoją gościnnością i pomocą - uratował moją nogę w srodku nocy - wymagała szycia !!!

Info dodatkowe - czajnik elektryczny musicie niestety zabrać ze sobą !!!
Miłego pobytu !!!

My we wrześniu chcemy wyskoczyć w okolice Makarskiej - jeżeli macie coś godnego polecenia to czekam na opinie

Pozdr. YOUKA
Następna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone