Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Gdzie w Makarskiej taka plaża

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 04.05.2012 15:13

super plażą
jak będę to postaram się tam wybrać
daleko od centrum Makarskiej?

Najlepiej znajdź sobie kwaterkę w dzielnicy Zelenka lub ul Masilnarska i inne w pobliżu.
Czyli os trony wjazdu do Makarskiej
hippas
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) hippas » 04.05.2012 15:26

tak troche off..znacie moze ville Selak w Makarskiej?

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

jakies opinie na jej temat ?
gudi
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) gudi » 23.05.2012 10:26

Jakby nie patrzeć to jest to od najbliższych kwater kawałek, wiec nie licz na 3 minutowy spacerek, ale ruch to ponoć samo zdrowie :-). Kiedyś do tej plaży dojeżdżała taka ciufcia co to kursuje wzdłuż całej promenady, ale w tamtym roku nie wiedzieć czemu skrócili jej trasę. Przy okazji wyboru kwater patrz najlepiej na mapę gdzie jest dom, bo Makarska ma to do siebie, że jest dość "pochyło" położona i poza pasem przybrzeżnym wszędzie jest pod górę, więc o ile nie lubisz wędrować pod górkę to szukaj spania blisko morza, bo czasem po całodziennym plażowaniu i upale, wędrówka do kwater położonych niby tylko 300 - 400metrów od plaży może "wymęczyć" oczywiście tyczy to tylko nizinnych nacji, typu kanapowiec ;-) A wracając do plaży o ile jesteś "konserwatywnych" ;-) poglądów to nie zaglądaj w ten lasek ani za niego (a polecam, są tam super skałki), bo to rejon często bezmajtkowy ;-)
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 23.05.2012 12:11

hippas napisał(a):tak troche off..znacie moze ville Selak w Makarskiej?

jakies opinie na jej temat ?

Tak trochę na "końcu świata" ta kwatera.
Ja bym jej nie brał - wszędzie daleko i wszędzie samochodem trzeba jeździć
moreamore
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) moreamore » 24.05.2012 08:37

to jaką ulice polecacie w makarskiej zeby było blisko do centrum i do plazy ?
ravel
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ravel » 24.05.2012 08:58

moreamore napisał(a):to jaką ulice polecacie w makarskiej zeby było blisko do centrum i do plazy ?

Może ulica Maslinarska? Jadę tam w sierpniu, trochę wcześniej o tej części Makarskiej poczytałem i mam nadzieję, że będzie ok :)
ravel
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ravel » 24.05.2012 09:38

ravel napisał(a):
moreamore napisał(a):to jaką ulice polecacie w makarskiej zeby było blisko do centrum i do plazy ?

Może ulica Maslinarska? Jadę tam w sierpniu, trochę wcześniej o tej części Makarskiej poczytałem i mam nadzieję, że będzie ok :)

i do poszukiwanej plaży bardzo blisko :D
Piotr-B
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotr-B » 24.05.2012 10:16

W Makarskiej mogę polecić apartament Neva. Byłem tam w 2010 roku.
Położony jest 20-30 metrów od plaży w pobliżu zjeżdżalni, do centrum około 400 metrów.
Pokoje bardzo czyste i zadbane, klimatyzacja, grill, internet.
Cena z apartament 4 osobowy 80 euro.
Apartament znajduje się na ulicy Neretvanskih knezova.

Do plaży przy Buba Bar około 500 metrów, jednak najładniejsze plaże i zatoczki są dalej za Buba Bar i plażą naturystów.

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Pozdrawiam
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 24.05.2012 11:34

ravel napisał(a):

Maslinarska jest nawet bardziej niż OK.
Będę tam na początku lipca :)
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 24.05.2012 11:34

ravel napisał(a):
ravel napisał(a):

i do poszukiwanej plaży bardzo blisko :D

w sumie "rzut beretem" ;)
moreamore
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) moreamore » 24.05.2012 12:39

tez jade tam na poczatku lipca dokładniej 13
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 24.05.2012 13:04

to się rozminiemy - ja zaczynam wakacje w Makarskiej 29 lipca
ravel
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ravel » 24.05.2012 22:50

ja jadę 3 sierpnia tutaj zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Może ktoś był?
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 25.05.2012 07:30

No to 3 Cromaniak w tym samym czasie w Makarskiej i sumie dość blisko od siebie :) Jeszcze Artur68 będzie na Zagrabackiej
Ja będę zamieszkiwał na Masilinarskiej 19 - skrzyżowanie z Vinogradarska.
ravel
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ravel » 25.05.2012 09:56

pawelli napisał(a):No to 3 Cromaniak w tym samym czasie w Makarskiej i sumie dość blisko od siebie :) Jeszcze Artur68 będzie na Zagrabackiej
Ja będę zamieszkiwał na Masilinarskiej 19 - skrzyżowanie z Vinogradarska.

no to możemy się umówić na jakąś rakijkę :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Gdzie w Makarskiej taka plaża - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone