Ja w Cro byłam tylko raz - od Dubrownika po półwysep Peljesac, z tych miejsc w w moim osobistym rankingu
Jakie są Wasze wrażenia?
.png)
.png)
.png)
Piotrek_B napisał(a):To ma być reklama czy antyreklama![]()
![]()
maslinka napisał(a):Jeśli chodzi o campingi, to najwięcej Polaków jest chyba na Campingu pod Maslinom w Orasacu. Bożo (gospodarz) tworzy nawet "polskie sektory". Na całym terenie campingu i na plaży słychać właściwie tylko polski. Camp często polecany przez Cromaniaków.![]()
My byliśmy na nim już trzy razy. Wszechobecni Polacy nie wpłynęli na naszą decyzję, camping broni się sam.
Nie mieliśmy nigdy problemu z rodakami, więc w moim odczuciu ten wątek nie jest antyreklamą...
.png)
darek1 napisał(a):Podobno, podobno wśród tych co byli na campingu pod Maslinom dużo jest orzekanych rozwodów. Czym to jest spowodowane, koleżanka Maslinka nie wie tak czasem ?
.png)
maslinka napisał(a):Nie mam pojęcia! Ja się nie rozwiodłam, a nawet spędziłam tam część podróży poślubnej![]()

.png)
.png)
komuna napisał(a):I trafiłem na najgorszy jak dla mnie typ wczasowiczów - takich co to się myli hotel z kempingiem...

.png)
.png)
.png)
komuna napisał(a):Ja nie twierdzę, że na kempingach są najgorsi, broń Cię Panie.
Wkurzający są tacy, którym myli się hotel z kempingiem - kilkurodzinne schadzki na balkonowe party, wznoszenie toastów, śpiewy itp to dla mnie porażka - ja rozumiem wakacje, ale po to jedzie się do hotelu żeby uniknąć takich klimatów..
Takie biwakowo działkowe klimaty..
.png)
.png)
komuna napisał(a):Niestety nie byłem nigdy na kempingu, więc nie zdawałem sobie sprawy, że tam taki porządek panuje.
Pozdrawiam!
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne