Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Gdzie jechać za siódmym razem ??????

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Aro
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aro » 05.07.2007 17:37

Witam .Za tydzień wyjeżdzam kolejny raz do cro zawsze odwiedzam południową Dalmacje( Vodice, Primosten: tribunji,Zaostrog,cavtat,orebić )oraz Pljesac a teraz nie wiem dokąd na pewno gdzieś na dół tam gdzie cieplej ale miejscowośc NIEWIADOMA :wink: Może ktoś mi podpowie jakies ciekawe miejsce .Może być wyspa choc zawsze jeżdzimy " w ciemno" i szukamy na miejscu a nie wiem czy na wyspie jest szansa na znalezienie czegoś bez wczesniejszej rezerwacji ??....Dzieki za każdą podpowiedż . Pozdrawiam
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 05.07.2007 17:56

Proponuję Brac - tam na pewno nie będziesz się nudził.
Na około wyspy kilkanaście pięknych miasteczek - żadna z pozostałych wysp nie może się równać pod tym względem ( najpiękniejsza jest oczywiście Splitska - http://www.adria-island.org/pl/miasto/c ... a/splitska )
Vidova Gora , jaskinia Blaca , piękne zatoki , kamieniołomy, itd... Polecam. Pozdrav.
mlody1598
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mlody1598 » 08.07.2007 12:54

Widzę że jeszcze nie byłeś na Istri... Ja polecam Medulin. Piękna miejscowość , rewelacyjny camping(jeden z najwiekszych w Cro) Niedaleko znajduje się Pula, można także skoczyć do Rovinj i Poreci. Na końcu półwyspu znajduje się Premantura, którą wartą zobaczyć... Byłem tam dwa razy i gorąco polecam...
Aro
Podróżnik
tury

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aro » 08.07.2007 13:17

dzięki wielkie za podpowiedzi ale chyba zapadla decyzja .pod wplywem lektury forum cro a takze za namowa przyjaciol juz za tydzien jedziemy do Milni !!! juz sie cieszę . Dzieki
malmika
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) malmika » 09.07.2007 11:33

do zobaczenia na trasie- naklejka cro.pl

:papa:

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone