Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

jak jechać z Wrocławia

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Marek81
Autostopowicz
jak jechać z Wrocławia

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marek81 » 07.06.2007 14:26

Jak najlepiej jechać do HR z Wrocławia. Jest parę możliwości, ale nie wiem którą wybrać. Poradźcie coś.
kafur
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kafur » 07.06.2007 14:51

Marek81 napisał(a):Jak najlepiej jechać do HR z Wrocławia. Jest parę możliwości, ale nie wiem którą wybrać. Poradźcie coś.
Poszukaj poszperaj było bardzo wiele postów związanych z tym tematem.Najlepiej to sobie wpisz w funkcje "szukaj" zaraz wyświetlą sie posty z tym tematem związane. :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.06.2007 15:41

Temat już obrabiany wielokrotnie,wpisz w "szukaj" Wrocław i znajdziesz wszystkie potrzebne wiadomości na ten temat.
toudee
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toudee » 07.06.2007 20:33

Ja w tym roku jak zwykle zahaczam o Wrocek.
W ubiegłym roku jechaliśmy przez Głuchołazy i w tym roku też obieramy ten kierunek potem już normalnie Ołomuniec, Brno, Wiedeń, Maribor, od Krapiny autostrada kończąca się dopiero w Sastanowaču.
Jedziemy do Orebicia.
Hunter
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Hunter » 07.06.2007 20:56

A ja z Lubina jadę tak: :D
Obrazek

A dalej to Wiedeń, Graz, Maribor to znaczy prawie jak wielu z nas :!: :lol:
r_s_poland
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) r_s_poland » 08.06.2007 07:40

SWITETNA MAPKA:)

JA Z GŁOGOWA JEWADE DOKLADJNIE TAK SAMO, ALE TYLKO DO MOMENTU BRNA

Z BRNA ZAPI....LAM AUTOSTRADA DO BRATISLAVY, CALY CZAS PROSTO I PUSTO WIĘĆ MOŻNA SPOKOJNIE JECHAC 180 km/h W ZASADZIE PRZEJAZD Z WINIETKA SLOWACKA BRNO BRATISLAVA ZAJMUJE W NOCY NIECAŁĄ GODZINE,

POTEM Z BRATYSLAVY NA EISENSTADT I W NEUSTADT, I JESTEM NA A2

ZAPEWNIAM ŻE MOŻE I JEST DALEJ ALE JEST SZYBCIEJ BEZPIECZNEJ I WYGODNIEJ
toudee
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toudee » 10.06.2007 17:34

r_s_poland napisał:

Interesuje mnie ta trasa - jak z jakością drogi. Ze starej mapy wynika, ze nie jest to autostrada tylko droga lokalna. Jak z przejezdnością ?
gospodarz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) gospodarz » 10.06.2007 17:52

toudee napisał(a):r_s_poland napisał:

Interesuje mnie ta trasa - jak z jakością drogi. Ze starej mapy wynika, ze nie jest to autostrada tylko droga lokalna. Jak z przejezdnością ?

Do Eisendatd drogi typu lokanego. Niezbyt szeroko, miejscowości, winnice, widoczki na jez. Neusiedler, nawierzchnia dobra. W rejonie Kitsee w związku z budową autostrady więc mogą wystąpić niedogodności w przejeżdzie. Od Eisenstadt do WNeu... droga typu S więc spoko (już obowiązuje winietka).
r_s_poland
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) r_s_poland » 02.07.2007 09:19

zdecydowanie szybciej niż przez Wieden, Bratislava już zrobiona nowy odcinek autostady przez miasto - tunel , gaik , rzeczka i 10 min i po bratislawie, do EisenStadt droga spoko równa gładka - można jechac 100km/h (wg przepisów) ale nocą drzesz 130 od EisenStadt Sroga Szybkiego ruchu S31 do A2 w W. Neustadt,

nocą jest szybciej o około 40 min niz przez Wiedeń
mad
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mad » 03.07.2007 11:58

r_s_poland napisał(a):zdecydowanie szybciej niż przez Wieden, Bratislava już zrobiona nowy odcinek autostady przez miasto - tunel , gaik , rzeczka i 10 min i po bratislawie, do EisenStadt droga spoko równa gładka - można jechac 100km/h (wg przepisów) ale nocą drzesz 130 od EisenStadt Sroga Szybkiego ruchu S31 do A2 w W. Neustadt,

nocą jest szybciej o około 40 min niz przez Wiedeń

Ta mapka to zrobiona samemu? czy jest jakas strona. Poprosze o linka.:)
Pozdrawiam

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone