http://www.oekotel.com/cms/index.php?op ... &Itemid=20
Czyściutko, śniadanie w cenie i .. no właśnie - ta cena.
Płaciliśmy za dwójkę około 135zł i dwójka dzieci (do lat 12) za darmo.
Rezerwacja mailem itd.
Jak dla mnie bomba.
.png)
.png)
Karol099 napisał(a):Ja zarezerwowałem noclegi w Krapinie, cena bardzo dobra jak na tak eleganckie warunki, mianowicie 220 kun za 3 osobowy, 270 kun za 4 osoby, a znajomym, u innego Pana za 12 euro od osoby.
.png)

pablo2222 napisał(a):Karol099 napisał(a):Ja zarezerwowałem noclegi w Krapinie, cena bardzo dobra jak na tak eleganckie warunki, mianowicie 220 kun za 3 osobowy, 270 kun za 4 osoby, a znajomym, u innego Pana za 12 euro od osoby.
Możesz podać mi namiar na ten nocleg w Krapinie?
.png)
.png)
.png)
Crokuski napisał(a):Jeśli ktoś planuje jednodniowy przystanek w Budapeszcie (np. na zwiedzanie fajnego oceanarium jak ja) to z całą odpowiedzialnością polecam OEKOTEL Budapest.
http://www.oekotel.com/cms/index.php?op ... &Itemid=20
Czyściutko, śniadanie w cenie i .. no właśnie - ta cena.
Płaciliśmy za dwójkę około 135zł i dwójka dzieci (do lat 12) za darmo.
Rezerwacja mailem itd.
Jak dla mnie bomba.
.png)
Gabolinka napisał(a):Właśnie przeczytałam powyższy post i nieco się zaniepokoiłam problemami ze znalezieniem noclegu 'na żywioł" gdzieś nad Balatonem...
.png)
Buber napisał(a):Dla planujących spać w Letenye polecam gorąco jeszcze jedno miejsce, które chyba nie było dokładnie opisywane:
Radics Panzio
Trzeba zjechać trochę z głównej drogi (7), ok. 1 km, ale to dalej jest Letenye.
Bardzo dobre (obszerne) warunki do spania (ale uwaga - w tańszych pokojach prysznic bez zasłonki); pyszne śniadanko (skromny, ale wystarczający bufet szwedzki - choć uwaga - za kawę trzeba oddzielnie zapłacić; sok i herba w cenie) no i Wi-Fi (w cenie - dla tych co nie mogą się dogadać z obsługą podaję skomplikowany
kod: 5432112345);
Z bardzo miłą i oddaną obsługą dogadujemy się łamanym niemieckim.
Całość informacji jest TU.
Aha - w sezonie tańsze pokoje lepiej zarezerwować, bo jak jedzie się w ciemno może zostać tylko olbrzymia ok 50m suita z plazmą i innymi bajerami, ale za cenę 24000 F
.png)
Crokuski napisał(a):Kaszpir, no więc w pokoju, który mieliśmy (2 osobowy) jest jeszcze małe osobne łóżko dla dziecka. Nasza prawie 3 latka spała z nami a 6latek sam
Nie wiem, czy wszystkie pokoje tak mają, ale chyba tak. Musisz spytać.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi