.png)
anakin napisał(a):MRK napisał(a):
Małaszyński....oj......aktor dramatyczny...dramatycznie się go oglada.....
Pozwolę sobie się z tym nie zgodzić.
Dla mnie jeden z lepszych aktorów czegoś co nazywają młodym pokoleniem.
Choć właściwie trzeba by powiedzieć "aktorów".![]()
Bo aktor do dla mnie np. De Niro, N.Cage, Al Paccino, Ch.Bale, R,Crowe itp...
A z "naszych" - Pieczka, Gajos, Linda, "wczesny" Pazura...
Młodzież to straszna miernota....
Żaden tam ze mnie krytyk filmowo-aktorski oczywiście, ale...tak to widzę.
A co do Małaszyńskiego.....
To już chyba bardziej muzyk niż aktor.
.png)
MRK napisał(a):Młode pokolenie? Proszę bardzo... Marcin Dorociński! Poza filmami, gdzie fabuła była totalnie nędzna, w pozostałych jak najbardziej na tak.
greenrs napisał(a):O Polakach jak na dwugodzinny film to było niewiele ale raczej pozytywnie. Głównym bohaterem nie był Sobieski, ale mnich Marco. To właściwie opowieść o nim. Czy to ma coś wspólnego z prawdą historyczną? Tego nie wiem.
.png)
tony montana napisał(a):
- Film John Carter
Ktoś już tu pisał o tym filmie, na razie obejrzałem godzinę, bo padłem, ale zapowiada się prześmiesznie bosko!

Raul73 napisał(a):
A do "Battleship" się właśnie przymierzam - może jutro. Na filmwebie zebrał sporo dobrych recenzji, zobaczymy jak wypadnie w porównaniu choćby z "Independence Day". Ale już samo nazwisko Neesona zachęca.

.png)
Interseal napisał(a):Witam.
Ja czekam na premiery dwóch polskich filmów: "Obława" (19.10.2012) .

.png)
Raul73 napisał(a):A do "Battleship" się właśnie przymierzam - może jutro. Na filmwebie zebrał sporo dobrych recenzji ...
.png)
.png)
Interseal napisał(a):greenrs napisał(a):O Polakach jak na dwugodzinny film to było niewiele ale raczej pozytywnie. Głównym bohaterem nie był Sobieski, ale mnich Marco. To właściwie opowieść o nim. Czy to ma coś wspólnego z prawdą historyczną? Tego nie wiem.
Potraktuj to jak amerykański gniot "Pearl Harbour" czy "Bitwę Warszawską" a będzie Ci łatwiej![]()
Interseal napisał(a):Witam.
Ja czekam na premiery dwóch polskich filmów: "Obława" (19.10.2012) .

.png)
lubelski napisał(a): Nie wiecie czasem jakie są losy filmu "Westerplatte", tego kręconego bodajże 2 lata temu..ukończono go czy niebo jakoś mi umknęło
lubelski napisał(a):..i znowu film który aby zrozumieć trzeba trochę historii, tej naszej, najtrudniejszej poznać, inaczej trudno będzie ten film i obejrzeć do końca a przede wszystkim zrozumieć. Taka ona niestety jest, pokręcona, zagmatwana.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.