A są dwie?? Nawet nie wiedziałem:).
Żeby nie zdradzać niektórym, w sobotę napisz, jakie jest drugie zakończenie:)... może lepsze od tego, które ja widziałem:).
Ja widziałem to, gdzie na końcu otwierają się wrota:).

MRK napisał(a):Kilka dni temu oglądałem dopiero. Taki sobie. Myślałem, że będzie bardziej ambitny, bo sam koncept ciekawy, a wyszedł standardowo "po amerykańsku"... Kilka ciekawych ujęć, efektów, scen i...tyle w sumie
.png)
anakin napisał(a):MRK napisał(a):Kilka dni temu oglądałem dopiero. Taki sobie. Myślałem, że będzie bardziej ambitny, bo sam koncept ciekawy, a wyszedł standardowo "po amerykańsku"... Kilka ciekawych ujęć, efektów, scen i...tyle w sumie
Oj, tak.
Jak na sf to straszna miernota...![]()
A jeśli chodzi o W.Smitha to zdecydowanie "Bad Boys"!

tony montana napisał(a):Na kanwie naszych rozmow skoczylem do sklepiku i nabylem Bekarty wojny oraz Starcie Tytanow
Maja niezla oferte na blu-ray dwa filmy za stowke
.png)

tony montana napisał(a):A Impostor kojarzysz? (Gary Sinise)
tony montana napisał(a):O Blade Runnerze nie wspominajac !
.png)
anakin napisał(a):tony montana napisał(a):A Impostor kojarzysz? (Gary Sinise)
Nie bardzo...![]()
To pewnie jakieś kino ambitne...
A wiesz...........ja nie wszystko rozumiem.....![]()
.png)
.png)
.png)
weldon napisał(a):Jeżeli nie oglądaliście, to zapraszam.
weldon napisał(a):W sumie, to się doczekać nie mogłem, ale po takim zwiastunie, to mi jakoś ochota do oglądania przeszła

.png)

.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Moja żona nie przepada, gdy nagle wstrzymuję odtwarzanie i pokazuję jej błędy autorów.
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):weldon napisał(a):Jeżeli nie oglądaliście, to zapraszam.
Chyba taka wersja podoba mi się bardziej.
kaszubskiexpress napisał(a):Kilka dni temu oglądałem Szklaną pułapkę 4.
.png)

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.