FUX napisał(a):maslinka napisał(a):Właśnie otwieram piwo![]()
![]()
Ależ Pani Pedagog?!
Zamiast „robić papiery", Pani przy filmie i piwie???
Papierów to ja dzisiaj tyle "zrobiłam", że jeszcze jeden "papier" i kogoś zamorduję
.png)
FUX napisał(a):maslinka napisał(a):Właśnie otwieram piwo![]()
![]()
Ależ Pani Pedagog?!
Zamiast „robić papiery", Pani przy filmie i piwie???
maslinka napisał(a):Jeśli lubicie dobre kryminały, polecam Zodiak. Właśnie, 20:00, zaczyna się na TVN 7. Tylko trzeba się uzbroić w cierpliwość - trwa ponad 3 godziny...
Właśnie otwieram piwo![]()
![]()
.png)
Bocian napisał(a):maslinka napisał(a):Jeśli lubicie dobre kryminały, polecam Zodiak. Właśnie, 20:00, zaczyna się na TVN 7. Tylko trzeba się uzbroić w cierpliwość - trwa ponad 3 godziny...
![]()
Z tego co pamiętam, to nigdy go nie schwytano...
maslinka napisał(a):Co nie zmienia faktu, że film jest dobry...
Ale to Fincher - reżyser takich filmów jak "Siedem" czy "Podziemny krąg". Widziałam chyba wszystkie jego filmy. Dla mnie nazwisko tego reżysera to już dobra rekomendacja
.png)
maslinka napisał(a):Bocian napisał(a):maslinka napisał(a):Jeśli lubicie dobre kryminały, polecam Zodiak. Właśnie, 20:00, zaczyna się na TVN 7. Tylko trzeba się uzbroić w cierpliwość - trwa ponad 3 godziny...
![]()
Z tego co pamiętam, to nigdy go nie schwytano...
Co nie zmienia faktu, że film jest dobry...
Ale to Fincher - reżyser takich filmów jak "Siedem" czy "Podziemny krąg". Widziałam chyba wszystkie jego filmy. Dla mnie nazwisko tego reżysera to już dobra rekomendacja
.png)
Bocian napisał(a):maslinka napisał(a):Co nie zmienia faktu, że film jest dobry...
Oczywiście, oglądałem go chyba ze dwa razy...
A Predator to wg mnie najlepszy film Arniego, oprócz oczywiście Conana.
.png)
anakin napisał(a):Bocian napisał(a):A Predator to wg mnie najlepszy film Arniego, oprócz oczywiście Conana.tony montana napisał(a):A powaznie to True Lies
Nie znacie się.![]()
Tylko Terminator I !
.png)
anakin napisał(a):Bocian napisał(a):A Predator to wg mnie najlepszy film Arniego, oprócz oczywiście Conana.tony montana napisał(a):A powaznie to True Lies
Nie znacie się.![]()
Tylko Terminator I !
.png)
MRK napisał(a):anakin napisał(a):Bocian napisał(a):A Predator to wg mnie najlepszy film Arniego, oprócz oczywiście Conana.tony montana napisał(a):A powaznie to True Lies
Nie znacie się.![]()
Tylko Terminator I !
Otóż to, aczkolwiek Conana to jeszcze dorzuciłbym. Ostatnie gdzieś w TV trafiłem na "Bliźniaków"...ale tego się nie da oglądać.
"Porachunki" Guya Ritchie widzieli?
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.