tony montana napisał(a):Porachunki porachunkami
ale .... PRZEKRĘT! (Snatch)
"Przekręt" to klasa sama w sobie. Świetny film...
Podrzucę coś jeszcze, mianowice "Zabójczy numer" ("Lucky Number Slevin").
.png)
MRK napisał(a):tony montana napisał(a):Porachunki porachunkami
ale .... PRZEKRĘT! (Snatch)
"Przekręt" to klasa sama w sobie. Świetny film...
Podrzucę coś jeszcze, mianowicie "Zabójczy numer" ("Lucky Number Slevin").
.png)
.png)
MRK napisał(a):Oj tak!! Scena w kantynie mnie zmiażdżyła!!! Mistrzostwo!!
I znowu potwierdziła się klasa Pitta. Jak dla mnie, On jest naprawdę dobrym aktorem i ma już na swoim koncie kilka genialnych ról....a dorzucając do tego Tarantino... miód!
.png)
MRK napisał(a):A jeżeli przewinął się już Pitt, to muszę dorzucić "Mexican". Świetny film z mdlą Julią Roberts, ale za to ze świetną rolą Gandolfiniego i Pitta właśnie:).
.png)
tony montana napisał(a):MRK napisał(a):A jeżeli przewinął się już Pitt, to muszę dorzucić "Mexican". Świetny film z mdlą Julią Roberts, ale za to ze świetną rolą Gandolfiniego i Pitta właśnie:).
12 Małp z Willisem i Pittem (i piękną Madelaine Stowe)
.png)
MRK napisał(a):tony montana napisał(a):MRK napisał(a):A jeżeli przewinął się już Pitt, to muszę dorzucić "Mexican". Świetny film z mdlą Julią Roberts, ale za to ze świetną rolą Gandolfiniego i Pitta właśnie:).
12 Małp z Willisem i Pittem (i piękną Madelaine Stowe)
O widzisz... zapomniałem. Dobra rzecz... no to jak już lecimy, to nie może zabraknąć "Prawdziwego romansu", gdzie Pitt nie zagrał zbyt długo, ale jakże wymownie:). No i genialny Gary Oldman!!!
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Moim zdaniem najlepszy film Pitta to "Siedem".
.png)

.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Ale skoro to wątek o filmie, to polecam na piątkowy wieczór dla panów i pań.
"Jestem legendą"
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.