Zejść na ziemię - wspomnienia dawnych żołnierzy Wehrmachtu, którzy, jako młodzi ludzie, zostali wysłani do Warszawy do tłumienia Powstania Warszawskiego.
Szokująca relacja z 63 dni zamknięta w 43 minutach filmu - za chwile będzie na Dwójce.
.png)
.png)
.png)
.png)

.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Powinniśmy z Duńczykami stworzyć jakiś ruch oporu.
.png)
tony montana napisał(a):Ja tam niecierpliwie czekam na Stallone i s-ka cz2. Do plejady znakomitych zmeczonych gwiazd dolaczyli jeszcze Jean Claude oraz Pan Chuck![]()
Bedzie wybuchowo!!
![]()
.png)
kinga35 napisał(a):tony montana napisał(a):Ja tam niecierpliwie czekam na Stallone i s-ka cz2. Do plejady znakomitych zmeczonych gwiazd dolaczyli jeszcze Jean Claude oraz Pan Chuck![]()
Bedzie wybuchowo!!
![]()
Byłam wczoraj. Wejście Chucka - cała sala leżała ze śmiechu i wiwatowałaPrzy muzyce ze spaghetti westernu Sergia Leone .
Stara , dobra klasyka. Prosty film, litry testosteronu, zero filozofii, dużo humoru.
.png)
tony montana napisał(a):George Clooney - paradował z goła dupą po stacji kosmicznej w Solaris
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):tony montana napisał(a):George Clooney - paradował z goła dupą po stacji kosmicznej w Solaris
A Mel Gibson w pierwszej części "Zabójczej broni" i to w pierwszej właściwie scenie.
tony montana napisał(a):[
Zdecydowanie wyczuwam znawce (znawczynię) tematu!Już czuję sympatie do Koleżanki
Ja mam dziś szatański plan. Jako, że posiadam wejściówkę na produkcję "Pamięć absolutna", ale to dopiero na 20, a z pracy do domu kawał drogi, planuję udać się na 17.15 na znakomitą produkcję Sly, o której piszemy.
Uznaje, że jestem już gotowy na to szokujące wydarzenie, kontynuację jednego z największych HITÓW ostatnich lat.
Sly z psimi oczami zebrał niesamowitą kolekcję tzw ludzi dup
Jako dzieci VHS i odtwarzacza video oglądaliśmy ww wczesnych latach 90 mnóstwo produkcji z aktorami z Niezniszczalnych. O śmiech przyprawiało nas m.in to, że po kolei każdy z tych aktorów w następujących po sobie filmach wstępował do Panteonu tzn Ludzi Dup. "Człowiek dupa" - czyli aktor pokazujący dupę, KONIECZNIE umięśnioną (no dobra, albo tylko po metanabolu
"ANTRE" zrobił Arnold w Terminatorze (scena, gdy przybywa w "kuli" do naszych czasów)
Weżmy Slaja - Demolition man ze Snipesem - tam Stallone tez obnosił się dupą
Jean Claude Van Damme - "Nowhere to run" z Rosanną Arquette - ŻAN BEZCZELNIE paradował po domu Rosanny, (który zaatakowali źli ludzie), ze śliską od ojejku dupą
Bruce Willis - film "Barwy Nocy" - wstydu nie masz Bruce!
Dolph - bodajże tez nas uraczył tyłkiem w Uniwersalnym Żołnierzu
No, wiadomo, że Chuck jest "czysty' pod tym względem, ale już (niegrający u Slaja, ale może kiedyś, KTO WIE?) George Clooney - paradował z goła dupą po stacji kosmicznej w Solaris i robił dziwne miny
Liczę na dobrą rozrywkę dziś!
.png)
kinga35 napisał(a):tony montana napisał(a):[
Zdecydowanie wyczuwam znawce (znawczynię) tematu!Już czuję sympatie do Koleżanki
Ja mam dziś szatański plan. Jako, że posiadam wejściówkę na produkcję "Pamięć absolutna", ale to dopiero na 20, a z pracy do domu kawał drogi, planuję udać się na 17.15 na znakomitą produkcję Sly, o której piszemy.
Uznaje, że jestem już gotowy na to szokujące wydarzenie, kontynuację jednego z największych HITÓW ostatnich lat.
Sly z psimi oczami zebrał niesamowitą kolekcję tzw ludzi dup
Jako dzieci VHS i odtwarzacza video oglądaliśmy ww wczesnych latach 90 mnóstwo produkcji z aktorami z Niezniszczalnych. O śmiech przyprawiało nas m.in to, że po kolei każdy z tych aktorów w następujących po sobie filmach wstępował do Panteonu tzn Ludzi Dup. "Człowiek dupa" - czyli aktor pokazujący dupę, KONIECZNIE umięśnioną (no dobra, albo tylko po metanabolu
"ANTRE" zrobił Arnold w Terminatorze (scena, gdy przybywa w "kuli" do naszych czasów)
Weżmy Slaja - Demolition man ze Snipesem - tam Stallone tez obnosił się dupą
Jean Claude Van Damme - "Nowhere to run" z Rosanną Arquette - ŻAN BEZCZELNIE paradował po domu Rosanny, (który zaatakowali źli ludzie), ze śliską od ojejku dupą
Bruce Willis - film "Barwy Nocy" - wstydu nie masz Bruce!
Dolph - bodajże tez nas uraczył tyłkiem w Uniwersalnym Żołnierzu
No, wiadomo, że Chuck jest "czysty' pod tym względem, ale już (niegrający u Slaja, ale może kiedyś, KTO WIE?) George Clooney - paradował z goła dupą po stacji kosmicznej w Solaris i robił dziwne miny
Liczę na dobrą rozrywkę dziś!
Nie czuję się znawczynią, ale jeżeli Ty coś wyczuwasz to może mam coś o czym nie wiem
Nie zwróciłam uwagi na te gołe dupy w wymienionych filmach, prędzej bym tych aktorów kojarzyła z czynnością pt - skopanie czyichś dup...Taka ze mnie znawczyni
Ja po prostu lubię oglądać filmy bez wysiłku. Chodzę do kina na filmy nieskomplikowane. Wajda, Fellini, Zanussi - z całym szacunkiem do ich dorobku , to są filmy dla krytyków, parę ich nawet łyknęłam, ale w czasie oglądania filmu chcę się dobrze bawić, nie plakać, nie myśleć nad postępowaniem bohaterów, nad tym"co poeta miał na myśli". Idąc do kina wieszam na kołku swoje problemy i problemy świata.
Im mniej zawilości fabuły, tym lepiej. Ma być akcja, dawka humoru, niech widowiskowo padają trupy szwarccharakterów , a bohaterzy - herosi niech ich powalają kopniakami z półobrotu.
Miłego oglądania
.png)
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.