Bocian napisał(a):No nie wiem czy coś z tym mydłkiem może być najlepsze
Pewnie masz na myśli Tomka z Topgana
Jak dla mnie REWELACJA, ale podobno o gustach się nie dyskutuje
.png)
Bocian napisał(a):No nie wiem czy coś z tym mydłkiem może być najlepsze
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Wczoraj zrobiłem sobie dzień s-f...
.png)

.png)
.png)
.png)
rafalisko30 napisał(a):Ogladałem wczoraj "Zaginioną dziewczynę". Całkiem przyjemny w odbiorze, ale wydaje mi się, że scenarzysta pod koniec filmu troszeczkę popłynął ze swoją wyobraźnią.
A dzisiaj z bajtlem zaliczyłem "Skok przez płot". Jeśli ktoś nie widział, to gorąco polecam. Dubbing zrobiony po mistrzowsku
walp napisał(a):"Dzień świra" zwycięzcą plebiscytu "Kino Wolność".
.png)
MRK napisał(a):Kompletnie nie rozumiem zachwytu nad tym filmem.
.png)
weldon napisał(a):
Podobno on nie jest dla facetów i tylko nieliczni dostąpią łaski objawienia skumania co w nim jest takiego fajnego.
.png)
MRK napisał(a):Kolejna popierdółka, nad którą tysiące ludzi chcą debatować. Jak Sala Samobójców, który to film, jak dla mnie, nie powinien nigdy ujrzeć światła dziennego.
.png)
walp napisał(a):MRK napisał(a):Kolejna popierdółka, nad którą tysiące ludzi chcą debatować. Jak Sala Samobójców, który to film, jak dla mnie, nie powinien nigdy ujrzeć światła dziennego.
Czytając kilka powyższych opinii na temat "Idy", poczułem się trochę lepiej, bo widzę, że nie jestem osamotniony jeżeli chodzi o odbiór filmu.
Z drugiej strony, trochę martwi mnie to, że cały świat zachwyca się jakimś obrazem, a ja nie widzę w nim nic specjalnego. Tłumaczę sobie wtedy tak, że ciągle nie dorosłem do sztuki w intrygującej i osobliwej formie.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.