So sorry, man.
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Ktoś wie, kiedy "Avatar 2"![]()
![]()
"Avatar 2" złamie kolejne bariery technologiczne - do tej pory jeszcze nikomu nie udało się zastosować technologii motion capture pod wodą. Cameron wybrał się nawet niedawno na ekspedycję w głąb Rowu Mariańskiego, żeby jak najlepiej przygotować się do kręcenia podwodnych scen!
.png)

.png)
Użytkownik usunięty napisał(a):
Nie czuję się znawczynią, ale jeżeli Ty coś wyczuwasz to może mam coś o czym nie wiem
Nie zwróciłam uwagi na te gołe dupy w wymienionych filmach, prędzej bym tych aktorów kojarzyła z czynnością pt - skopanie czyichś dup...Taka ze mnie znawczyni
Ja po prostu lubię oglądać filmy bez wysiłku. Chodzę do kina na filmy nieskomplikowane. Wajda, Fellini, Zanussi - z całym szacunkiem do ich dorobku , to są filmy dla krytyków, parę ich nawet łyknęłam, ale w czasie oglądania filmu chcę się dobrze bawić, nie plakać, nie myśleć nad postępowaniem bohaterów, nad tym"co poeta miał na myśli". Idąc do kina wieszam na kołku swoje problemy i problemy świata.
Im mniej zawilości fabuły, tym lepiej. Ma być akcja, dawka humoru, niech widowiskowo padają trupy szwarccharakterów , a bohaterzy - herosi niech ich powalają kopniakami z półobrotu.
Miłego oglądania
.png)
.png)
walp napisał(a):We wtorek Polsat przypomni oparty na faktach dramat - 127 godzin
.
.png)
walp napisał(a):ASIULA HK napisał(a):Zamiast nagrywania, zaliczony.
Nie straciłam czasu
Myślę, że ta jedna przerwa na reklamy nie była problemem,
ale przetrzymać scenę odcinania ręki ...
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.