.png)
kaszubskiexpress napisał(a):MRK napisał(a):cholera ja miałem Otake podpięte pod jakiegoś radzieckiego Rubina
To dokładnie tak jak ja. Otake kupowaliśmy za dolce, bo za złotówki nie można było, do dzisiaj nie wiem dlaczego. Taki urok czasów purpury.
romuald22 napisał(a):A w Nowej Zelandii już po prapremierze Hobbita...

.png)
...cholera ja miałem Otake...
.png)
AdamSz napisał(a):....ja maiłem Samsunga i wstyd mi było, że mam takie badziewie...........marka Samsung ..... a gdzie tam teraz Sonemu do Samsunga ?........ale się porobiło![]()
.png)
greenrs napisał(a):AdamSz napisał(a):....ja maiłem Samsunga i wstyd mi było, że mam takie badziewie...........marka Samsung ..... a gdzie tam teraz Sonemu do Samsunga ?........ale się porobiło![]()
U mnie uraz pozostał do dziś. Mam alergię na tą nazwę i wiem, że nigdy nie kupię niczego z tym logo
.png)
...stare dobre... sprzęty...
.png)
.png)
AdamSz napisał(a):...stare dobre... sprzęty...
A ja cały czas trzymam w szafie mini wieżę z unitry, którą kupiłem na Skrze z jakąć 5-cio, czy 10-cio krotną przebitką, bo nie miałem wejść w sklepie![]()
..... Ale byłem dumny z tego sprzęciorku......Nigdy sie jej nie pozbędę....
.png)
greenrs napisał(a):Widzę, że w większości jesteśmy w tym wieku, że powinniśmy założyć nowy wątek pt. "Nostalgia", gdzie będziemy wspominać stare dobre czasy i stare dobre... sprzęty
.png)
weldon napisał(a):Mój pierwszy Samsung, kupiony w 90 roku,...- zawsze mi się podobał jego pilot. W tamtych czasach to był jedyny pilot z wyświetlaczem
.png)
walp napisał(a):greenrs napisał(a):Widzę, że w większości jesteśmy w tym wieku, że powinniśmy założyć nowy wątek pt. "Nostalgia", gdzie będziemy wspominać stare dobre czasy i stare dobre... sprzęty
Owszem, też byłbym za

.png)
...Z kieszenią otwieraną, czy złotawą, z otwartą kieszenią..?
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.