Genialny film
Obejrzałem go już kilkadziesiąt razy i ... oglądam kolejny
.png)
.png)
tony montana napisał(a):Na ulubionym ostatnio Maslinkowym Zone Europa o 20 czyli niedlugo znakomita produkcja "Traitor" (Zdrajca)
Polecam, jesli kto nie zna
.png)
weldon napisał(a):Ja mam tylko jakieś Zone ... Romantica, więc, kurcze, chyba nic nie polecę
.png)
.png)
tony montana napisał(a):weldon napisał(a):Ja mam tylko jakieś Zone ... Romantica, więc, kurcze, chyba nic nie polecę
Ok
To na Tvp Kultura
"3.10 do Yumy" dzis 20.20
.png)
weldon napisał(a):tony montana napisał(a):weldon napisał(a):Ja mam tylko jakieś Zone ... Romantica, więc, kurcze, chyba nic nie polecę
..
Już wypatrzyłem Pianistę - to znam za dobrze, poza tym, mam wątpliwości co do prawdziwości scenariusza, więc przesiadłem się na Kulę
Fonda, czy Hoffman, to nie wiadomo, ale Crowe czy Hoffman, to wiadomy wybór
.png)
.png)
weldon napisał(a):Lepsza od Pianisty, przynajmniej dla mnie, bo raz, że oglądałem już kilka razy, po drugie nie podoba mi się scenariusz,
a od oglądania faceta, który uzależnia swoje umiejętności gry w piłkę, od koloru koszulki, jaka zakłada, to już w ogóle wszytko lepsze
.png)
weldon napisał(a):tony montana napisał(a):Wiem, że wątek jest filmowy, ale chciałem wyrazić kontropinię do opinii Weldona
Spoko
Niemieckich filmów, a zwłaszcza enerdowskich dla młodzieży i "Telefonu 110" też nie lubię