weldon napisał(a):
Niemieckich filmów, a zwłaszcza enerdowskich dla młodzieży i "Telefonu 110" też nie lubię
No co Ty
Gdy miałem do wyboru "Telefon 110" lub "Telewizyjne Technikum Rolnicze" zawsze wybierałem "Telefon..."

.png)
weldon napisał(a):
Niemieckich filmów, a zwłaszcza enerdowskich dla młodzieży i "Telefonu 110" też nie lubię

.png)
greenrs napisał(a):weldon napisał(a):
No co Ty![]()
![]()
Gdy miałem do wyboru "Telefon 110" lub "Telewizyjne Technikum Rolnicze" zawsze wybierałem "Telefon..."
.png)
weldon napisał(a):Das Boot i te wszystkie ich rozliczenia typu Upadek,jakoś mnie nie przekonują
weldon napisał(a):Aguirre z Kinskim to jeszcze tak z wypiekami się niby ogląda, ale jakoś nie chce mi się do niego wracać.
.png)
greenrs napisał(a):A inne Herzoga? Dla mnie wielkie kino, znacznie ciekawsze i inne niż amerykańska komercja.
.png)

.png)
kaszubskiexpress napisał(a):I na koniec lekką komedię "27 sukienek"
Lubię ją mimo, że nie ma klasycznej urody, to patrzy się na nią z przyjemnością.

.png)
tony montana napisał(a):Tak, ta dochtórka z Greys Anatomy jest całkiem, całkiem
Ja to powiedziałem?
![]()
![]()

.png)
kaszubskiexpress napisał(a):
Lubię ją mimo, że nie ma klasycznej urody, to patrzy się na nią z przyjemnością.
.png)
Jacek S napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):tony montana napisał(a):Tak, ta dochtórka z Greys Anatomy jest całkiem, całkiem
Ja to powiedziałem?
![]()
![]()
Kolejny temat do piwospotkania
![]()
.png)
maslinka napisał(a):A ja myślałam, że Wy na piwospotkaniach (odbyło się chyba jedno) rozmawiacie o Chorwacji
![]()
![]()