AdamSz napisał(a):Ale była jazda jak się wrzuciło Bude Suflera, albo instrumentalne Kombi.....pamięta ktoś takie ambitne Kombi ?![]()
Jeszcze ze Sławkiem Łosowskim. Wtedy można ich było słuchać... Później już coraz trudniej.
.png)
AdamSz napisał(a):Ale była jazda jak się wrzuciło Bude Suflera, albo instrumentalne Kombi.....pamięta ktoś takie ambitne Kombi ?![]()
.png)
greenrs napisał(a):AdamSz napisał(a):Ale była jazda jak się wrzuciło Bude Suflera, albo instrumentalne Kombi.....pamięta ktoś takie ambitne Kombi ?![]()
Jeszcze ze Sławkiem Łosowskim. Wtedy można ich było słuchać... Później już coraz trudniej.
.png)
AdamSz napisał(a):Ciekawe, co się nim dzieje......Chyba odczuwał ból fizyczny, jak potem patrzył na swoich kumpli w różowych gaciach i śmiesznych okularkach.
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):AdamSz napisał(a):Ciekawe, co się nim dzieje......Chyba odczuwał ból fizyczny, jak potem patrzył na swoich kumpli w różowych gaciach i śmiesznych okularkach.
Ma się dobrze.
Widujemy się często. Mieszka w Osowej przy obwodnicy 3miasta. Ma firmę zajmującą się obsługą koncertów. Sceny, nagłośnienie, dobre nagłośnienie. Oświetlenie.
Nadal łysy i nadal chudy.
MRK napisał(a):A nic się nie zmieniło? To jest info sprzed 2 miesięcy...
.png)

.png)
alessandro1977 napisał(a):walp napisał(a):Tak, a my musimy jeszcze trochę poczekać link
Jak to Polska - zacofana...
.png)
MRK napisał(a):Mój wujek ma jeszcze stary segment z Diory! Mistrzostwo. Dalej mu działa i jest zadowolony.
Sharpa miałem też i to było straszne. Podobnie było z Samsungiem... i mam tak samo... uraz do Samsunga pozostał.
.
.png)

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.