.png)

.png)
weldon napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Stary film z 1977 roku ...
To jeszcze nie taki stary
W 77 Gwiezdne wojny były, a powiedziałbyś, ze to stary film?

.png)
.png)
MRK napisał(a):Właśnie na TVN7 zaczął się "Szpiedzy tacy jak my"... Tak wiem, żadne ambitne kino, ale jest to jeden z pierwszych filmów, które widziałem na moim pierwszym odtwarzaczu VHS:). ...

.png)
greenrs napisał(a):MRK napisał(a):Właśnie na TVN7 zaczął się "Szpiedzy tacy jak my"... Tak wiem, żadne ambitne kino, ale jest to jeden z pierwszych filmów, które widziałem na moim pierwszym odtwarzaczu VHS:). ...
A to nie "Lody na patyku? Myślałem, że wszyscy od tego zaczynali.
To jeszcze na pożyczonym było, bo na swoim tu już "Zaginiony w akcji"
.png)
MRK napisał(a):greenrs napisał(a):MRK napisał(a):Właśnie na TVN7 zaczął się "Szpiedzy tacy jak my"... Tak wiem, żadne ambitne kino, ale jest to jeden z pierwszych filmów, które widziałem na moim pierwszym odtwarzaczu VHS:). ...
A to nie "Lody na patyku? Myślałem, że wszyscy od tego zaczynali.
To jeszcze na pożyczonym było, bo na swoim tu już "Zaginiony w akcji"
Napisałem, że jeden z pierwszych:). Fakt, "Lody na patyku" to był podobny okres. Dorzuciłbym jeszcze Elzę Tygrysicę i Elzę Władczyni Haremu. Klasyka jak nic:).
.png)

.png)
MRK napisał(a):cholera ja miałem Otake podpięte pod jakiegoś radzieckiego Rubina

.png)
MRK napisał(a):Sony, multisystem... cholera ja miałem Otake podpięte pod jakiegoś radzieckiego Rubina, Elektrona czy cuś takiego:).
.png)
weldon napisał(a): Jak nie ma nic innego, to można obejrzeć, jak radzieccy gieroje rozwalają giermańskiego najeźdźce

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.