Mosqito napisał(a):Nieprawda. Włącz sobie RTL. Normalne studio meczowe bez całego stada gów...ych reklam.
Nie mam RTL ... a nawet gdybym miał - to po co mi komentarz po niemiecku
.png)
Mosqito napisał(a):Nieprawda. Włącz sobie RTL. Normalne studio meczowe bez całego stada gów...ych reklam.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Mosqito napisał(a):Nieprawda. Włącz sobie RTL. Normalne studio meczowe bez całego stada gów...ych reklam.
Nie mam RTL ... a nawet gdybym miał - to po co mi komentarz po niemiecku

Mosqito napisał(a): Włącz sobie RTL. Normalne studio meczowe bez całego stada gów...ych reklam.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Nie mam RTL ... a nawet gdybym miał - to po co mi komentarz po niemiecku
.png)
Mosqito napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Nie mam RTL ... a nawet gdybym miał - to po co mi komentarz po niemiecku
A robi Ci to jakąkolwiek różnicę ? Mi nie.
Wolę oglądać profesjonalnie zmontowaną transmisję ze studiem przed i po niż festiwal reklam z przerwą na mecz.
Ligę Mistrzów i Mistrzostwa Świata i pozostałe mecze poza meczami Lecha tak oglądam i jestem przeszczęśliwy.
PS Poza tym zawsze miałbyś okazję do podszkolenie języka. I to za darmo.
.png)
greenrs napisał(a):Mosqito napisał(a):
Jakoś tak zamienne że im kto dalej od granicy mieszka tym ma większe kompleksy.
Nie myl kompleksów z głupotą. Kompleksy to możesz mieć jak masz odstające uszy...
.png)
Mosqito napisał(a): Pora na mecz !
Niech wygra lepszy !
.png)
.png)
Mosqito napisał(a):greenrs napisał(a):Mosqito napisał(a):
Jakoś tak zamienne że im kto dalej od granicy mieszka tym ma większe kompleksy.
Nie myl kompleksów z głupotą. Kompleksy to możesz mieć jak masz odstające uszy...
Wiem o co Ci chodzi ale uwierz, że ta prawidłowość jest wielokrotnie przeze mnie przetestowana.
A uśmiałbyś się setnie z motywacji i powodów "coponiektórych"
Pozdrawiam Śląsk
Mosqito napisał(a):OK. Koniec OT.
Weissbier i Hefeweizen w dłoń i pora na mecz !
Niech wygra lepszy !
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.