Vjetar napisał(a):0:0
Mam podobne obawy
Ale zaryzykuję: 1-0 dla Polski
.png)
.png)
Raul73 napisał(a):Mam nadzieję, że Fornalik ogarnie piłkarzy pod względem psychologicznym, coby im sodówa do głów nie uderzyła po sobocie. Bo bez wygranej ze Szkocją zwycięstwo nad Niemcami straci połowę sensu.
.png)
Raul73 napisał(a):Ja również spodziewam się raczej brzydkiego meczu, bo ze Szkocją raczej inaczej być nie może. Ale mimo to liczę na wygraną - stawiam na 2:1 lub 2:0.
Mam nadzieję, że Fornalik ogarnie piłkarzy pod względem psychologicznym, coby im sodówa do głów nie uderzyła po sobocie. Bo bez wygranej ze Szkocją zwycięstwo nad Niemcami straci połowę sensu.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Raul73 napisał(a):Mam nadzieję, że Fornalik ogarnie piłkarzy pod względem psychologicznym, coby im sodówa do głów nie uderzyła po sobocie. Bo bez wygranej ze Szkocją zwycięstwo nad Niemcami straci połowę sensu.
W kwestii formalnej - Fornalik![]()
.png)
jara napisał(a):MRK napisał(a):1:0 dla szkockiej kraty, co nie zmienia faktu, że kibicuje naszym.
Tobie to tylko spódniczki w głowie![]()
.png)
Raul73 napisał(a):Najważniejsze, żeby nie myśleli, że jutrzejszy mecz sam się wygra, a Szkoci będą się trząść ze strachu, bo naszym udało się raz na 100 lat wygrać z Mistrzem Świata!
(nasi !!! miejsce z Tomaszweskim w bramce).png)
Janusz Bajcer napisał(a):Raul73 napisał(a):Najważniejsze, żeby nie myśleli, że jutrzejszy mecz sam się wygra, a Szkoci będą się trząść ze strachu, bo naszym udało się raz na 100 lat wygrać z Mistrzem Świata!
Już wcześmiej wygrali z aktualnym MŚ![]()
Brazylia 1970 – Mistrzostwo
Brazylia 1974 – IV miejsce(nasi !!! miejsce z Tomaszweskim w bramce)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.