PETERENZO napisał(a): o zwycięstwie Polski nad Rosją wynikiem 1:1![]()
Ten "zwycięski remis" to mnie do pasji doprowadzał. Ekipa, która remis przyjmuje jako zwycięstwo powinna zajmować się..................spać mi się chce. Cześć.
.png)
PETERENZO napisał(a): o zwycięstwie Polski nad Rosją wynikiem 1:1![]()
.png)
.png)
.png)
Kiepura napisał(a):
...Niemcy zbierają owoce cierpliwej pracy u podstaw. U nas też to może byłoby możliwe. Pod warunkiem zaorania tego co jest...
.png)
pt napisał(a):Kiepura napisał(a):
...Niemcy zbierają owoce cierpliwej pracy u podstaw. U nas też to może byłoby możliwe. Pod warunkiem zaorania tego co jest...
co Ty gadasz, to nie słyszałeś imć pana engela(nie mam zdrowia żeby to nazwisko z dużej litery napisać) jak mówił, że u nas szkolenie młodzieży jest na świetnym poziomie?![]()
![]()
I podobno osiągnęliśmy to własną, tfu, myślą trenerską.![]()
Przecież z tego się q.wa nawet śmiać nie da
.png)
Kiepura napisał(a):pt napisał(a):Kiepura napisał(a):
...
.png)
Jacek S napisał(a):Boateng wczoraj nie miał dobrego dnia (obie bramki jego).
.png)
.png)
.png)
.png)
Kiepura napisał(a):Ło matko jaka nuda. Nawet nikomu nie chce się komentować.
Mistrzostwa pod wzgledem sportowym zaczynają przypominać seks znudzone małżeństwa. Niby wszystko jest Ok, na wysokim technicznym poziomie tylko emocji żadnych nie ma. I elementu nowości nie ma i niespodzianki nie ma. I skandalu, pieprzu, tego co czyni życie ciekawszym.
Nuda.
Po boisku biega 22 masek, żadnych emocji, niczego. Ktoś tam wygrywa, ale nikt nie dąży do wygranej.
Francuzi nie przegrali dziś z Hiszpanią, przegrali z własnym wyobrażeniem o grze Hiszpanii. Przegrali w szatni, mogli w ogóle nie wychodzić na mecz.
Jutro małe derby Krakowa (w odróżnieniu od wielkich, które są nie do podrobienia), może jutro choć będą jakieś emocje.