Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dobre miejsca na odpoczynek w drodze PL7-SK-H86-SLO-CRO

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
chanelle
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) chanelle » 04.07.2009 07:41

Witam, czytam forum od dłuższego czasu i na dobrą sprawę nie znalazłem wątku o dobrych miejscach na odpoczynek z dobrą i niedrogą restauracją/barem po drodze na wymarzone wakacje.

Jeśli moglibyście mi pomóc - poszukuję czegoś na kolację w Słowacji na trasie Zwardoń-Bratysława (granicę PL-SK będę przekraczał ok 18-tej).

Będę jechał z dwójką dzieci 8 i 10l., które raczej źle znoszą podróż samochodem, tak więc będziemy się zatrzymywać często.

Zaplanowana trasa Radom12:00-Kraków15:00-Wadowice(kremówki)16:30-Zwardoń(lub opcja przez Cieszyn)18:00-Zilina19:30-Bratysława23:00-Rajka23:30-Csorna0:00-Szombathely1:00-Redisc4:00-Lendawa4:30(mapkę przejazdu mam :D)-później "tylko" autostrada Zagrzeb7:00-Progmet?:??-Ciovo!!:!! (czasy tylko orientacyjne) - proszę o miłe wskazówki co do odpoczynku i chwili rozrywki.

Wyczytałem o miejscowości Csorna i tamtejszym popasie - ale boję się, że jak będziemy jechać będzie zamknięte, akurat północ będzie.

Dziękuję - pozdrawiam

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone