Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Do doświadczonych Cromaniakow i nie tylko

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ragami
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ragami » 02.04.2012 15:53

Witam Cromaniakow,w tym roku decyzja padła, ze to będzie Chorwacja. Nie wiemy czy już nie jest za późno na szukanie czegokolwiek. W Chorwacji byliśmy w roku 2003 i na pewno wiele sie zmieniło.Ale niekiedy tak jest, ze do końca nie wiadomo kiedy człowiek dostanie urlop. A więc do rzeczy. Planujemy podróż od 12 .07. do 27.07. albo 28.07. Wyruszamy z Poznania rodzinka 2 + 2 . Po drodze robimy nocleg miedzy Wiedniem a Graz . Pózniej w okolicach Trogira zatrzymujemy sie na 5 noclegów. Dalej jedziemy na południe, może Gradac, z 1 dniowym wypadem do Dubrownika. W Gradac jesteśmy 7 lub 8 dni. Z powrotem 1 nocleg w północnej Cro i Austria. Może ktoś z nami podzieli sie doświadczeniem gdzie warto zatrzymać sie na nocleg, może ktoś zna wolne apartamenty w miejscach i terminach gdzie chcemy sie zatrzymać. Chętnie wysluchamy wszystkich porad. Na razie to tylko plan, który mozna zmienić, skorygowac. Nie ulega zmianie jedynie termin. Proszę o wszystkie wskazówki, porady , namiary itd. A może jechać zupełnie w ciemno? Podzielcie sie swoim doświadczeniem i wiedza. Pozdrawiam . Podaje rownież mail -ragami @ op.pl :lol:
Bob
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bob » 03.04.2012 10:07

Jedziecie w pełni sezonu, więc szukanie noclegów może chwilę zająć, tym bardziej jeśli macie większe wymagania. Wg mnie to już nie te czasy kiedy można było jechać w ślepo, jeśli nie chce się trafić w mało ciekawy nocleg, coraz więcej jest domów przeładowanych apartamentami i celują w tym miejscowości typu Gradac - szczerze to miejsce odradzam-
chyba, że ktoś lubi dziki tłum i nieciekawe miasteczka mające zamiast wybrzeża kilometr knajp. Podobnie tragicznie jest w Makarskiej.

Wyraźnie przyjemniej jest w Drasnicach, Mimicach i innych mniejszych miejscowościach, bliżej Gradaca znośny jest Brist, można z niego iść alejką wzdłuż morza do Gradaca, z tym, parkowanie tam jest bardzo utrudnione.

Ale dla mnie już cały odcinek Split - Dubrownik jest niestrawny, w sezonie poczuć atmosferę Chorwacji mogę już tylko na wyspach, wygodny jest Peljesac - zapraszam do szukania, ja nazw nie podaję, bo chcę mieć jeszcze gdzie jechać :roll: .
ragami
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ragami » 03.04.2012 13:58

Witam, tak tez myśle, ze jednak trzeba coś rezerwować , a nie denerwować sie czy znajdziemy nocleg. A może na priv podasz mi jakieś ciekawe miejsca i noclegi.
Pozdrawiam

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone