Pomóżcie błagam
.png)
travel napisał(a):Tydzień temu wysłałam z 40 maili z zapytaniami o ceny apartamentów. Do dziś dostałam może 10 odpowiedzi. Co jest z tymi Chorwatami ? Nie zależy im na kasie , czy nie maja już miejsc i nie chce im się odpisywać. Nie wiem co mam robić, czekać ?A może nie czekać na resztę odpowiedzi i rezerwować coś z tego co już mam ?
Pomóżcie błagam

.png)
scorpio100hr napisał(a):travel napisał(a):Tydzień temu wysłałam z 40 maili z zapytaniami o ceny apartamentów. Do dziś dostałam może 10 odpowiedzi. Co jest z tymi Chorwatami ? Nie zależy im na kasie , czy nie maja już miejsc i nie chce im się odpisywać. Nie wiem co mam robić, czekać ?A może nie czekać na resztę odpowiedzi i rezerwować coś z tego co już mam ?
Pomóżcie błagam
U Hrvatskoj se mijenja porezni program za iznajmljivače pa su svi stali sa odgovorima na upite jer preračunavaju cijenike. Na žalost![]()
.png)
travel napisał(a):scorpio100hr napisał(a):travel napisał(a):Tydzień temu wysłałam z 40 maili z zapytaniami o ceny apartamentów. Do dziś dostałam może 10 odpowiedzi. Co jest z tymi Chorwatami ? Nie zależy im na kasie , czy nie maja już miejsc i nie chce im się odpisywać. Nie wiem co mam robić, czekać ?A może nie czekać na resztę odpowiedzi i rezerwować coś z tego co już mam ?
Pomóżcie błagam
U Hrvatskoj se mijenja porezni program za iznajmljivače pa su svi stali sa odgovorima na upite jer preračunavaju cijenike. Na žalost![]()
Czy ja dobrze zrozumiałam ,że w Chorwacji jest zmiana podatków i dlatego nie odpisują bo nie wiedzą jakie będą ceny![]()
![]()
.png)
scorpio100hr napisał(a):travel napisał(a):scorpio100hr napisał(a):travel napisał(a):Tydzień temu wysłałam z 40 maili z zapytaniami o ceny apartamentów. Do dziś dostałam może 10 odpowiedzi. Co jest z tymi Chorwatami ? Nie zależy im na kasie , czy nie maja już miejsc i nie chce im się odpisywać. Nie wiem co mam robić, czekać ?A może nie czekać na resztę odpowiedzi i rezerwować coś z tego co już mam ?
Pomóżcie błagam
Czy ja dobrze zrozumiałam ,że w Chorwacji jest zmiana podatków i dlatego nie odpisują bo nie wiedzą jakie będą ceny![]()
![]()
Da cijene će se mijenjati. Na žalost.![]()
.png)
Lednice napisał(a):Brak odpowiedzi jest odpowiedzią,
niestety![]()
Po prostu taki kod, przekaz,informacja---
nie ma miejsc i kropka![]()
Nie chcemy niczego negocjować, dajcie nam spokój,
po prostu mają w terminie, kiedy wy chcecie przyjechać
rezerwacje
.png)
travel napisał(a):scorpio100hr napisał(a):travel napisał(a):scorpio100hr napisał(a):
![]()
Da cijene će se mijenjati. Na žalost.![]()
To znaczy ,że będzie drożej
.png)

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje