Czy wiecie moze jak wyglada budowa autostrady pomiędzy Brnem i Wiedniem, wiem że w okolicach mikulova coś grzebali - macie jakieś info?
No i czekam na wiesci o autocestach w Słowenii - małe Państwo a tak namieszali
.png)
.png)
dg napisał(a):Czy wiecie moze jak wyglada budowa autostrady pomiędzy Brnem i Wiedniem, wiem że w okolicach mikulova coś grzebali - macie jakieś info?
dg napisał(a):No i czekam na wiesci o autocestach w Słowenii - małe Państwo a tak namieszali
.png)
dg napisał(a):Witam, pomimo zabójczych cen Euro, Kuny i żarcia w cro, skoczę sobie do Crona jakieś chociaż 10 dni... ale nie o tym. Powoli przymierzam się do planowania trasy.
Czy wiecie moze jak wyglada budowa autostrady pomiędzy Brnem i Wiedniem, wiem że w okolicach mikulova coś grzebali - macie jakieś info?
No i czekam na wiesci o autocestach w Słowenii - małe Państwo a tak namieszali
.png)
.png)
dg napisał(a):... i pomyślałem, że po co kupować kolejną winietke, jak tam juz moze jest autobahna
.png)
.png)
Jadąc nocą trasa Brno-Mikulov- Vien w sezonie ,sobota czy niedziela bez żadnych problemów .Cisza i spokój nawet przy tych remontach .Sprawdzone POZDRAWIAM Pyrlandie.dg napisał(a):Bahama, dzięki za info, tak jechałem właśnie w zeszłym sezonie, tylko że byłem tak ok. 8 rano i dlatego omijałem Wiedeń (korki). Polecam także tą drogę, tylko teraz pojadę w nocy i pomyślałem, że po co kupować kolejną winietke, jak tam juz moze jest autobahna
dg napisał(a):to jednak sie skuszę w tym roku przez Mikuov, bo własnie w nocy lub wieczorem będę tam śmigał.
.png)
smoki3 napisał(a):dg napisał(a):to jednak sie skuszę w tym roku przez Mikuov, bo własnie w nocy lub wieczorem będę tam śmigał.
Tylko uwaga ! Na tej trasie Mikulov-Wiedeń ograniczenia do 70 i lubią zapolować na PL. Pozdrawiam.
.png)
dg napisał(a): bo w sumie bym sie nie obraził gdyby mnie ta pani policjantka zatrzymała![]()
![]()

.png)
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi