Witajcie.
Moje plany na WAKACJE w lipcu tego roku były jeszcze do niedawna takie-11 dniowy pobyt w Chorwacji z czego 6 dni pragnąłem spędzić w miejscowości ZAVALA na wyspie HVAR (spędziliśmy tam cudowne wakacje latem 2007) i 5 dni w miejscowości BORAK-DINGAĆ na pół.PELJESAĆ.
Wszystko było super do momentu,w którym opowiedziałem mojej żonie o moich wakacyjnych planach!!
Niestety mojej żonie ten plan całkowicie się nie spodobał i stwierdziła,żę niema ochoty na "powtórkę z rozrywki" i jak na razie miejscowości typu ZAVALA I BORAK ją nie intersują (nie rozumię tego ale cóż robic)!!!
Po wielkich kłótniach i obrażaniu się doszliśmy do kompromisu,tzn.rezygnujemy z pobytu w ZAVALI (na 100% kiedyś tam znowu pojadę) lecz spędzimy cały pobyt na pół.PELJESAĆ (niestety nie w BORAK-DINGAĆ)!!
Z poprzednich pobytów w Chorwacji poznaliśmy miasteczko Baśka na wyspie KRK i taki rodzaj miejscowości wypoczynkowej odpowiada żonie najbardziej.Mówiąc szczerze Baśka na KRK-u także nawet mi się podobała!! Oczywiście ZAVALA i tak jest nr 1 i kropka!!!
Proszę Was o pomoc w wybraniu miejscowości na pół.Peljeśać podobnej do Baśki na Krk-u!!Chodzi o dogodne plaże dla dzieci(4 i 11),miejsca do spacerowania i fajne restauracje itd,itp!!!
Mile widziane fotki a także namiary na apartamenty dla mojej rodzinki (2+2)!!
Mój e-mail:kornelius72@wp.pl
Zgóry serdzecznie dziękuję za pomoc i serdecznie wszystkich miłośników PIĘKNEJ CHORWACJI pozdrawiam!!!!!

.png)
.png)
.png)
.png)