.png)
.png)
stiepa napisał(a):Panowie i Panie po trasie w tym tygodniu widziałem dużo aut na poboczach, z otwartymi maskami królowały francuzy ( cytryny i peugeot), ale widziałem również 2 Audi A6. Ogólnie się cieszymy ponieważ, nasze pancerwageny (VW) w ilości sztuk 2 przejechały prawie 3500 km bez żadnych przygód. Pozdrawiam.
.png)
To ja napisał(a):Haweł napisał(a):Hollywood napisał(a):Land Rover Defender, kobieta podczas szczytowania na Cresie wyłamała zagłówek, jakoś dojechałem do Cieszyna i tam kupiłem nowy.
moze Wam sie to podoba...???? zboki...
Dlaczego zboki, przecież to jest bardzo ekscytujące.
Czyżbyś chciał powiedzieć, że tylko przy zgaszonym świetle i w koszuli nocnej.
Z pow.
.png)
pawelli napisał(a):Co się się zepsuło w drodze do Cro i z powrotem:
- Fiat Uno 1.0 (1994) - przerywacz w Polsce (droga powrotna)
- Scenic 1999 r - nic
.png)
Hollywood napisał(a):Haweł napisał(a):Hollywood napisał(a):Haweł napisał(a):kiedy zolta karte dostane ?
oddychaj głęboko, weź magnez
cienki jestes gonzo,wyluzuj koles...
jeśli magnez nie pomógł, to jak piszesz, przestań cyt. "kminić" i się w końcu prześpij chłopie
.png)
Haweł napisał(a):Hollywood napisał(a):Haweł napisał(a):Hollywood napisał(a):Haweł napisał(a):kiedy zolta karte dostane ?
oddychaj głęboko, weź magnez
cienki jestes gonzo,wyluzuj koles...
jeśli magnez nie pomógł, to jak piszesz, przestań cyt. "kminić" i się w końcu prześpij chłopie
malutki jestes koles,bardzo malutki,przytaczasz tu moje teksty,bez powodzenia...po raz drugi cytujesz...i nic...dobranoc wielki...
.png)
Haweł napisał(a):stiepa napisał(a):Panowie i Panie po trasie w tym tygodniu widziałem dużo aut na poboczach, z otwartymi maskami królowały francuzy ( cytryny i peugeot), ale widziałem również 2 Audi A6. Ogólnie się cieszymy ponieważ, nasze pancerwageny (VW) w ilości sztuk 2 przejechały prawie 3500 km bez żadnych przygód. Pozdrawiam.
W korkach staly,ze zagotowaly?...bo ja kilka lat temu w korkach widzialem kilkanascie autek na poboczy z maskami w gorze...ale to byly gigantyczne korki do tuneli lub bramek...
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.