napisał(a) beata39 » 11.06.2007 19:10
Marcysia napisał(a):beata39 napisał(a):Dzięki za mapkę i poradę. Ja byłam w zeszłym roku 2 razy w Cro, właśnie na wyspie Ciovo - ale samochodem, wiec nie interesował mnie dojazd innym środkiem lokomocji. W tym roku jadę z córką i 2 koleżankami busem. Na piechotę idzie się dosyć długo wąskimi uliczkami. Wolałabym autobus

Beato, opowiedz jak Ci było na Ciovo. Jadę tam pierwszy raz i nie mogę się doczekać....

Droga Marcysiu!
Byłam na Ciovo 2 razy w zeszłym roku - było cudownie.Kwatery super, ludzie mili, sympatyczni. Plaża obok naszego domu ładna, chociaż mnie bardziej podobała się plaża główna-publiczna. Tylko nie zawsze chciało się nam tam chodzić. Najpiękniejsza plażą na Ciovo jest Kava za miejscowością Slatine. Jest tam jak w raju. Płaci się za wjazd samochodem chyba 10 kun. Łatwo znaleźć to miejsce, tam kończy się droga jadąc za Slatine. Polecam. Z plazy tej widać Split. Poza tym wieczorami można podjechac do trogiru - urocze miasteczko.
Ja jestem bardzo zadowolona. Jadę w tym roku z 10-letnią córką. Już nie możemy się doczekać. Życzę Ci niezapomnianych wakacji. jesli masz pytania to pisz - chętnie na wszstkie odpowiem.