Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ciovo - apartament Slavica

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ewa-irena
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa-irena » 29.03.2006 19:16

Witam wszystkich po raz pierwszy . Forum śledzę od zeszłych wakacji spędzonych w czerwcu w Biogradzie na moru . Było super .
W tym roku oczywiście tez jedziemy . Znalazłam w internecie i zarezerwowałam apartament Slavica na wyspie Ciovo w Okrug Gornji od strony zatoki Movarstica ( 80m od morza i plaży) . Jeśli ktoś tam był to byłabym wdzięczna za informacje na temat miejsca położenia apartamentu i warunków zamieszkania . Jedziemy w 8 osób dwoma samochodami :wyjazd 28.06.,powrót 9.07.
kris72
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kris72 » 02.04.2006 17:30

Jezeli zarezerwowalas apartament u rodziny Klingenberg , ona jest Chorwatka a on Niemcem , to na 100 % bedzie fajnie , znajomi bardzo sobie chwalili.
My jedziemy tez w lipcu na Ciovo , Okrag Gornyj ,

Pozdrawiam
Alicja
ewa-irena
Croentuzjasta
Ciovo-apartament Slavica

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa-irena » 02.04.2006 20:59

[quote="kris72"]Jezeli zarezerwowalas apartament u rodziny Klingenberg , ona jest Chorwatka a on Niemcem , to na 100 % bedzie fajnie , znajomi bardzo sobie chwalili.

Pozdrawiam
Alicja[/quot
Apartament nie jest u rodziny Klingenberg , chociaz oglądałam go w interemecie . "Nasz" apartament mieści się u rodziny Jurkovic przy ul. Gospino 64 . Wyjazd 28.06. po południu granatowym Fiatem Bravo i wiśniowym Fiatem Brava z woj. Opolskiego , chyba przez Austrię . Z przeglądania wypowiedzi na cro wynika , że duzo osob będzie na Ciovo w tym czasie , może się spotkamy . Mam zamiar oznakować auto emblematem cro.pl
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 02.04.2006 21:21

I my będziemy na ciovo okrug gornji- w terminie 11-27 lipca-jeszcze nie wiem jakim autkiem pojedziemy ale napewno je oznakujemy:) Pozdrawiam i służę pomocą na ciovo (jadę kolejny raz)
Pozdrav svim
magda
kris72
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kris72 » 16.04.2006 19:18

Hej
Podrawiam wsyzstkich wielbicieli Chorwacji po raz kolejny .
Podaje wam strone rodziny Klingenberg , oni zajmuja sie posrednictwem wynajmu kwater i sami posiadaja duza wille na Ciovo .

www.privaturlaub-kroatien.de

My tez jedziemy w lipcu na dwa tygodnie od 22.7 na Ciovo .Oj bedzie nas tam niezla grupa Polakow . Mozemy zorganizowac ktoregos dnia zlot rodakow na obczyznie .
renatalato
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) renatalato » 02.05.2006 13:44

madzia1981 napisał(a):I my będziemy na ciovo okrug gornji- w terminie 11-27 lipca-jeszcze nie wiem jakim autkiem pojedziemy ale napewno je oznakujemy:) Pozdrawiam i służę pomocą na ciovo (jadę kolejny raz)
Pozdrav svim
magda

Witam Madzia
proszę o pomoc, bardzo chce na ciovo z 3 letnim dzieckiem,więc musi być ładna i w miare płytka plaża, może znasz fajny apartament?
Polecano mi apartamenty JADRAN,może wiesz coś na ten temat?
pozdr
Renata :lol:
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 02.05.2006 14:09

Witam cię Renatko-czy masz gg? Albo skype? Tam bysmy sobie poplotkowaly
mój gg 5108836
magda :D
brzozow
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) brzozow » 05.05.2006 19:57

Ja też chętnie dowiem się czegoś o tych apartamentach.
Też zostały mi polecone, a własnie jestem na etapie poszukiwania miejsca na wakacje.
Michal
Vedran Lekic
Croentuzjasta
Re: Ciovo-apartament Slavica

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vedran Lekic » 06.05.2006 10:36

Witaj

dom JUROVIC nie jest zli.. Jest naprawde okolo 80 m od fajne zwirkowe plazy... MOZE jest troche droszy...ale kadzy ma swoja kase i swoja decyzja...

Ten dom jest okolo 20% drozszy od takych podobnych

ewa-irena napisał(a):
kris72 napisał(a):Jezeli zarezerwowalas apartament u rodziny Klingenberg , ona jest Chorwatka a on Niemcem , to na 100 % bedzie fajnie , znajomi bardzo sobie chwalili.

Pozdrawiam
Alicja[/quot
Apartament nie jest u rodziny Klingenberg , chociaz oglądałam go w interemecie . "Nasz" apartament mieści się u rodziny Jurkovic przy ul. Gospino 64 . Wyjazd 28.06. po południu granatowym Fiatem Bravo i wiśniowym Fiatem Brava z woj. Opolskiego , chyba przez Austrię . Z przeglądania wypowiedzi na cro wynika , że duzo osob będzie na Ciovo w tym czasie , może się spotkamy . Mam zamiar oznakować auto emblematem cro.pl
Vedran Lekic
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vedran Lekic » 06.05.2006 10:43

dom XXX PRZEZ www.privaturalub-kroatien.de
http://www.privaturlaub-kroatien.de/fer ... 60_132.php
65 EUR/ 5 osob

ten sami dom przez www.=reklama=
www.=reklama=/kadulje
58 EUR / 5 osob

a taka roznica jest do kazdego domku..

kris72 napisał(a):Hej
Podrawiam wsyzstkich wielbicieli Chorwacji po raz kolejny .
Podaje wam strone rodziny Klingenberg , oni zajmuja sie posrednictwem wynajmu kwater i sami posiadaja duza wille na Ciovo .

www.privaturlaub-kroatien.de

My tez jedziemy w lipcu na dwa tygodnie od 22.7 na Ciovo .Oj bedzie nas tam niezla grupa Polakow . Mozemy zorganizowac ktoregos dnia zlot rodakow na obczyznie .
ewa-irena
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa-irena » 07.05.2006 11:57

Dzięki Vedran za informację . Już myślałam , że nikt nie zna tego domu u rodziny Jurkovic . I wcale nie wychodzi tak drogo , mamy zarezerwowany apartament 8 osobowy z klimatyzacją , położony na dwóch piętrach : 3 sypialnie ( w tym 2 z balkonami) , salon z rozkładaną sofą , kuchnia , 2 łazienki i taras . Za 11 dni płacimy łącznie 950 euro , to wychodzi 10,76 euro na dzień od osoby ( i jeszcze opłatę klimatyczną 0,8 euro od osoby właścicielka też nam w to wliczyła) .
Domy , które podałeś przykładowo mają apartementy na 5 osób i ich cena w przeliczeniu na 1 osobę wychodzi 13 euro .
Vedran Lekic
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vedran Lekic » 26.05.2006 15:19

ewa-irena napisał(a):Dzięki Vedran za informację . Już myślałam , że nikt nie zna tego domu u rodziny Jurkovic . I wcale nie wychodzi tak drogo , mamy zarezerwowany apartament 8 osobowy z klimatyzacją , położony na dwóch piętrach : 3 sypialnie ( w tym 2 z balkonami) , salon z rozkładaną sofą , kuchnia , 2 łazienki i taras . Za 11 dni płacimy łącznie 950 euro , to wychodzi 10,76 euro na dzień od osoby ( i jeszcze opłatę klimatyczną 0,8 euro od osoby właścicielka też nam w to wliczyła) .
Domy , które podałeś przykładowo mają apartementy na 5 osób i ich cena w przeliczeniu na 1 osobę wychodzi 13 euro .

Powinnas wiedziec Ewo ze jest inna sprawa apartament za 8 osob lub 5 osob.. Nie licz od osoby ! Apartment co mniejszy to drozszy.. Nie znajdziesz apartamentu 2-osobowego za 20 eur...

Jesli chodzi o cena kwater..sa apartmenty na 8 osob ktory kosztuja 65 EUR.. lub 75 EUR z klima..sa rozne cenny. Kadzy wlasciciel ma swoje ceny.
Przyklad domu KADULJE jest tylko ze widac ze taki sami dom ma wiele cen.. Jaky ludzie na forumie (moji goscie) polecaja do forumcow inne posrednike a sami rezerwuja przez innego.. Troche dziwne polecac " wy jeden apartament zaplacicie 60 EUR .. a ja ten sami bede zaplacic 50 EUR.. Wyglada tak jest "polak jest polaku wilk"
ewa-irena
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa-irena » 26.05.2006 16:38

Dzięki Vedran za informacje . Może ty masz rację ? Może ja mam rację ? Prawda jest zawsze pośrodku . Mieszkasz tam i może znasz dom to pewnie wiesz , że rzeczywiście jest trochę droższy- ale mam nadzieję , że przez to trochę lepszy . Każdy się cieszy z tego co znalazł sam - znalazłam go sama i pragnę być z niego zadowolona . A sprawy ceny nie da się rozpatrywać ogólnie , jest to sprawa indywidualnego przeliczenia w stosunku do własnych oczekiwań , a także i własnych możliwosci finansowych . Po to cały rok pracujemy , aby starczyło i na porządny urlop .
Najważniejsze w tym wszystkim jest cieszyć się z oczekiwanego urlopu - po zeszłorocznych wakacjach w Biogradzie tak się zakochałam w pięknej Chorwacji , że MUSZĘ znów tam pojechać i pewnie pojadę jeszcze nie jeden raz . Pozdrawiam i może gdzieś do zobaczenia na pięknej wyspie Ciovo .
olaro
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) olaro » 27.06.2006 09:23

dom JUROVIC nie jest zli.. Jest naprawde okolo 80 m od fajne zwirkowe plazy... MOZE jest troche droszy...ale kadzy ma swoja kase i swoja decyzja...

:?: :?: :?:

Widzę, że pełna kompetencja. Bardzo proszę o kilka słów na temat już zarezerwowanych apartamentów Kulic na Ciovo (Arbanija)
http://www.=reklama=/kulic/
Wybieramy się tam w dwie rodziny - (każda zabiera 3 dzieci) w terminie 05-19.08.2006.
Największe moje obawy to plaża i bliskość ulicy?!
Vedran Lekic
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vedran Lekic » 27.06.2006 11:03

olaro napisał(a):dom JUROVIC nie jest zli.. Jest naprawde okolo 80 m od fajne zwirkowe plazy... MOZE jest troche droszy...ale kadzy ma swoja kase i swoja decyzja...

:?: :?: :?:

Widzę, że pełna kompetencja. Bardzo proszę o kilka słów na temat już zarezerwowanych apartamentów Kulic na Ciovo (Arbanija)
http://www.=reklama=/kulic/
Wybieramy się tam w dwie rodziny - (każda zabiera 3 dzieci) w terminie 05-19.08.2006.
Największe moje obawy to plaża i bliskość ulicy?!

a poco sie obawiac... dom KULIC nie jest przy ulici...ruchlywa..plaza jest zwirkowa...gora 100 m ! Powinniscie byc zadowolony... bo nie ma powodu ze nie bylyby

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone