Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

chorwacja z dziećmi-pomoc

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jm2412
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) jm2412 » 11.07.2012 15:55

Witam forum znalazłam rok temu jdnak plany wakacyjne sie nie sprawdziły, ale w tym roku Bałtyk nie wchodzi w grę. Dlatego proszę o pomoc, dzieciaki 10 lat i 1,7 miesięcy.Czytałam różne opinie, różne relacje i ciągle się wacham.Zależy nam na plaży niekoniecznie z piaskiem ale bez betonowych płyt i o łagodnym zejściu na plażę. Myślę o Primosten, Tucepi, Baska Voda, Promajna, Pirovac, Podgóra. Może coś doradzicie nowicjuszce.
kamil1929
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kamil1929 » 11.07.2012 16:52

jm2412 napisał(a):Witam forum znalazłam rok temu jdnak plany wakacyjne sie nie sprawdziły, ale w tym roku Bałtyk nie wchodzi w grę. Dlatego proszę o pomoc, dzieciaki 10 lat i 1,7 miesięcy.Czytałam różne opinie, różne relacje i ciągle się wacham.Zależy nam na plaży niekoniecznie z piaskiem ale bez betonowych płyt i o łagodnym zejściu na plażę. Myślę o Primosten, Tucepi, Baska Voda, Promajna, Pirovac, Podgóra. Może coś doradzicie nowicjuszce.

Polecam Baska Voda,jest pieknie i dobre miejsce wypadowe a dzieci tez bedą zadowolone :wink:
m-ak
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) m-ak » 11.07.2012 19:20

Nam dla moich dzieci 11 i 5 lat polecono (chorwatka) Donji Seget obok Trogiru. Ale nigdy tam nie byłam, jedziemy na początku sierpnia:-)
edytas
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) edytas » 11.07.2012 19:28

Drugi raz w tym roku Ciovo - Mastrinka. W zeszłym roku nasz roczny Brzdąc był zachwycony, plaża niestety kamienisto-żwirkowa ale zupełnie mu to nie przeszkadzało.
Sztyrlic69
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sztyrlic69 » 11.07.2012 19:49

Witaj

Polecam miejscowość Stanici (8 km za miejscowością Omiś w kierunku Makarskiej) i apartamenty u Neny Rajkovic:
http://nena-apartments-stanici.com/

Na stronie znajdziesz najważniejsze informacje o miejscowości Stanici. Ja osobiście mogę bardzo gorąco polecić miejscowość na spędzenie wakacji z dziećmi. Plaża w Stanici częściowo zadrzewiona z łagodnym zejściem do morza. Apartamenty położone w odległości około 50 metrów od morza.
Pozdrawiam
Jastinada
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jastinada » 11.07.2012 19:53

Ja właśnie opisuję moje wczasy sprzed tygodnia w CHorwacji z dziećmi.Zapraszam do lektury :) http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=375 ... sc&start=0
jm2412
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) jm2412 » 12.07.2012 12:23

Dziekuję wszystkim za rady, po wczorajszych burzliwych dyskusjach z mężem padło pytanie a może trochę blizęj. Po wielu opiniach mysle o Rabie i Pakostane. Mały jest bardzo upartym maluchem i uwielbiajaćym wodę.
magdaox
Turysta
Rab -polecam!!!

Nieprzeczytany postnapisał(a) magdaox » 12.07.2012 18:08

Tak Rab - bylismy tam rok temu z 4 letnia córką. Jest super. Naprawdę.
mroczny
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mroczny » 15.07.2012 12:25

na wyspie rab, w miejscowości lopar masz fajną piaszczystą plażę z bardzo łągodnym zejściem do wody - dla małych dzieci - ideał
Kichol
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kichol » 16.07.2012 10:26

Ano - RAB i Lopar to bardzo fajne miejsca dla małego dziecka lubiącego wodę.
myszatorek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) myszatorek » 16.07.2012 11:22

A ja proponuje Istrie i miasteczko Medulin, plaża piaszczysta łagodne zejście do wody i bardzo płytko :)
eltori
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) eltori » 16.07.2012 12:37

A ja uwielbiam Kastel Sztafililc. Spokojnie, plaża jak to plaża żwirowa i tłoczna, ale za to tuż przy plaży cały duży plac zadrzewiony - a ja się nie opalam i dzieci też nie, prysznic, knajpka. Super miejsce wypadowe do Trogiru, Splitu, Szibenika, NP Krka, Klisza, Salony, w góry. Wieczorem i nie tylko spacery wzdłuż Kasteli - każdy inny, każdy ze swoją historią. Niedaleko hotel Resnik a w nim nawet kawałek piaszczystej plażyczki...
Loza_drinker
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Loza_drinker » 17.07.2012 16:56

Ja polecam Brelę (Riwiera Makarska). Spokojne miasteczko, fajna promenada na spacery z dziećmi wzdłuż morza

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone