Ale ceny - zaskoczyły mnie. Cena All w 2-3 tydzień lipca to tylko/aż 73 eur/os/dzień
Chyba, że informacje w necie są nieaktualne? lub nie ten camp znalazłam lub źle czytam cennik...
Kiero80 możesz potwierdzić lub zaprzeczyć tym cenom?
.png)
.png)
piekara114 napisał(a):Z ciekawości poszukałam tego campu - zainteresowały mnie bungalowy... Fajnie to wygląda. Patrzyłam przyszłościowo...
Ale ceny - zaskoczyły mnie. Cena All w 2-3 tydzień lipca to tylko/aż 73 eur/os/dzieńczyli 300 zł za dobę. Przy 10 dniach i 2+1 robi się spora kwota. A gdzie dojazd? Uwielbiam Cro i z chęcią będę do niej wracać, ale za niewielką dopłatą to można świetne egzotyczne wakacje sobie upolować (i nie mówię o Turcji czy Tunezji).- sorry za to wtrącenie
Chyba, że informacje w necie są nieaktualne? lub nie ten camp znalazłam lub źle czytam cennik...
Kiero80 możesz potwierdzić lub zaprzeczyć tym cenom?
.png)
czekoladkaaa napisał(a):Marlena gdzie się wybieracie ?? My już 1 lipca wyjeźdzamy.Więc taka relacja online przydatna.
Poproszę o zdjęcia , zdjęcia , zdjęcia bo pięknie tam
.png)

.png)

.png)
kiero80 napisał(a): jutro w planie wodospady Krk, opcja ze Skradinu - dobra?
.png)
mirasowski napisał(a):Witam.Byłem w Ruskamen -Lokva Rogoznica w 2012 roku, nie wiem czy to ta sama Lokva ... ale twoje widoki plaż na zdjęciach podobne do tych jakie ja pamiętam.
mirasowski napisał(a):Moja relacja z 4-tego z rzędu chyba ostatniego pobytu w Cro. mam nadzieje już nie długo ruszy. Pozdrawiam.

.png)
Flacha napisał(a):Fajna relacja. Masz może jakieś zdjęcia tych bungalowow w środku? Tam łazienki normalnie są? jakie wyposażenie?
.png)

Powrót do Nasze relacje z podróży