Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Chorwacja po 9-latach nieobecności- Grebastica 2010

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bb84
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) bb84 » 13.09.2010 23:46

No nie!!!! a myślałem ze nikt forum nie zna tego "campu" w tym roku nie zahaczyłem o to fajne miejsce ale 4 lata wstecz pod rząd zawsze pare dni wypoczynku przed zwiedzaniem uskuteczniałem w Grebasticy ...
Naprawdę miło zobaczyć te fotki :)

ps droga z campu jest naprawdę fajna można z klapek wyjechać :P

ps2 a co to za beczka ? , biedna figa ...
bb84
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) bb84 » 14.09.2010 00:05

Jacek 206 napisał(a):Witaj, dopiero teraz dotarłem do Twojej relacji.
Dziękuję za pozdrowienia od Toniego. :wink:
viggen_wawa napisał(a): czyste toalety, zawsze ciepła woda i co najważniejsze genialni właściciele (Toni i Inez). Dodatkowym atutem kampu jest jego zacienienie i przede wszystkim porządek.

Potwierdzam, prawdę piszesz. :wink: :lol:

Ja również potwierdzam dodam jeszcze ze biwakuje się naprawdę blisko morza :) + ja przez 4 lata trafiałem na tych samych spokojnych Słoweńców więc nikt nie imprezował ( wole takie spokojne miejsce , na imprezkę lepiej gdzieś wyskoczyć a na "bazie" mieć spokój :) )
Nie zgodzę się do konca z tą ciszą , niestety ale słychać droge zwłaszcza nocą ciężarówki .
viggen_wawa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) viggen_wawa » 14.09.2010 06:59

bb84 napisał(a):No nie!!!! a myślałem ze nikt forum nie zna tego "campu" w tym roku nie zahaczyłem o to fajne miejsce ale 4 lata wstecz pod rząd zawsze pare dni wypoczynku przed zwiedzaniem uskuteczniałem w Grebasticy ...
Naprawdę miło zobaczyć te fotki :)

ps droga z campu jest naprawdę fajna można z klapek wyjechać :P

ps2 a co to za beczka ? , biedna figa ...

No figa biedna... właśnie jeden ze Słoweńców pomógł jej się złamać. Być może to jeden z tych "cichych", których spotkałeś :D
A tak gwoli przypomnienia, camp poznałem już w 2001 roku(wtedy rządziła na nim siostra Toniego- Sandra). Genialne miejsce
viggen_wawa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) viggen_wawa » 14.09.2010 07:03

bb84 napisał(a): Ja również potwierdzam dodam jeszcze ze biwakuje się naprawdę blisko morza :) + ja przez 4 lata trafiałem na tych samych spokojnych Słoweńców więc nikt nie imprezował ( wole takie spokojne miejsce , na imprezkę lepiej gdzieś wyskoczyć a na "bazie" mieć spokój :) )
Nie zgodzę się do konca z tą ciszą , niestety ale słychać droge zwłaszcza nocą ciężarówki .

To prawda morze (zatoka znaczy) wchodzi praktycznie do namiotów. Miejsce spokojne potwierdzam (dużo ciekawsze niż kilkaset metrów dalej u Brana). Ciężarówek nie słyszałem(może to kwestia "znieczulenia" specjałami destylowanymi przez miejscowych chorwatów :wink: :D )
Co do wyjazdu, to gdyby nie półeczka na górze, byłby niezły hardcore :D
Pozdrawiam fanów Grebasticy
viggen_wawa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) viggen_wawa » 14.09.2010 07:07

A beczka jest słodką tajemnicą Toniego 8O :o :D
A tak w ogóle za bardzo reklamujemy to miejsce... :wink:
Jacek 206
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek 206 » 14.09.2010 08:10

Dziękuję za przypomnienie naszych "wspólnych" miejsc wakacyjnych. :lol:

viggen_wawa napisał(a):

Masz rację. :wink:
Pozdrawiam.
viggen_wawa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) viggen_wawa » 14.09.2010 08:12

Jacek 206 napisał(a):Dziękuję za przypomnienie naszych "wspólnych" miejsc wakacyjnych. :lol:

viggen_wawa napisał(a):

Pozdrawiam.

Cała przyjemność po mojej stronie :D
bb84
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) bb84 » 14.09.2010 11:41

Jacek 206 napisał(a):Dziękuję za przypomnienie naszych "wspólnych" miejsc wakacyjnych. :lol:

viggen_wawa napisał(a):

Pozdrawiam.

Mam nadzieje że te "ciężarówki " załatwią sprawe :P

A tak w ogóle to ja nie jestem obiektywny! ze względu na to że to był mój pierwszy wyjazd do Cro samodzielnie bez rodziców i to jeszcze z dziwczyną własnym samochodem bez klimy także miejsce to jak dla mnie zostanie bezkonkurencyjne na zawsze ... hehe Pozdrawiam
:wink:
longtom
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) longtom » 14.09.2010 12:13

viggen_wawa napisał(a):
filip122 vel Darek napisał(a):
ozyrys760 napisał(a):SUPER RELACJA Z PODRÓŻY :D

Ozyrys ............................

ty tak hurtem wszystkim piszesz ??? :lol: :lol: :lol:

eee u Longtoma się wyłamał :cry:

Ale też znikł. :wink: :wink: :wink:

pzdr
viggen_wawa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) viggen_wawa » 21.09.2010 13:56

longtom napisał(a):
viggen_wawa napisał(a):
filip122 vel Darek napisał(a):
ozyrys760 napisał(a):SUPER RELACJA Z PODRÓŻY :D

Ozyrys ............................

ty tak hurtem wszystkim piszesz ??? :lol: :lol: :lol:

eee u Longtoma się wyłamał :cry:

Ale też znikł. :wink: :wink: :wink:

pzdr

Pewnie w Egipcie zaginął :wink:
sroczka66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sroczka66 » 22.09.2010 13:20

viggen_wawa, w końcu i ja dotarłam dzisiaj do Twojej relacji, ale taki wysyp ich w tym roku, że trudno nadążyć (chyba, że jest się OZYRYSEM :wink: :lol: :wink: )

Urzekła mnie Salona i chyba gdzieś tak mi zakotwiczy :roll: w przyszłościowych planach.

Przygoda na "bezludnej wyspie" z jeżowcami bolesna :cry: , ale ostatecznie dobrze sie skończyła (chyba?).

Wzruszył mnie strasznie ten "umarty" delfin, a wkurzyła ogromnie ludzka głupota - z tymi sesjami zdjęciowymi :twisted: :evil: :twisted: .

Grebastica z górskiej trasy wygląda uroczo - ale co tu będę sie rozwlekać - super relacja z podróży :wink: :lol: :wink:
viggen_wawa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) viggen_wawa » 22.09.2010 14:15

sroczka66 napisał(a):viggen_wawa, w końcu i ja dotarłam dzisiaj do Twojej relacji, ale taki wysyp ich w tym roku, że trudno nadążyć (chyba, że jest się OZYRYSEM :wink: :lol: :wink: )

Urzekła mnie Salona i chyba gdzieś tak mi zakotwiczy :roll: w przyszłościowych planach.

Przygoda na "bezludnej wyspie" z jeżowcami bolesna :cry: , ale ostatecznie dobrze sie skończyła (chyba?).

Wzruszył mnie strasznie ten "umarty" delfin, a wkurzyła ogromnie ludzka głupota - z tymi sesjami zdjęciowymi :twisted: :evil: :twisted: .

Grebastica z górskiej trasy wygląda uroczo - ale co tu będę sie rozwlekać - super relacja z podróży :wink: :lol: :wink:

Dzięki Sroczko :D
Jeżowce wyszły z ciała,choć może jeszcze nie wszystkie :wink:
bb84
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) bb84 » 29.05.2011 13:50

viggen_wawa mam pytanie, poniewaz chciałem polecić camp znajomym no i spytali się ILE no i nie pamiętam ile , wiem że nie dużo ale jaki mniej więcej jest "cennik" może pamiętasz?
viggen_wawa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) viggen_wawa » 29.05.2011 20:40

bb84 napisał(a):viggen_wawa mam pytanie, poniewaz chciałem polecić camp znajomym no i spytali się ILE no i nie pamiętam ile , wiem że nie dużo ale jaki mniej więcej jest "cennik" może pamiętasz?

Tysiąc lat tu nie byłem :)
Na campie jest rzeczywiście tanio. Szczegółów teraz nie przytoczę, ale za 5 osób x 12 dób + 2 namioty + samochód typ VAN + prąd + klimatyczne wyszło - 2739 kun, czyli wg dzisiejszego przelicznika - 1466 PLN/5 osób, czyli 293 PLN za osobę :)
Pozdrawiam
bb84
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) bb84 » 30.05.2011 09:17

dzięki :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Chorwacja po 9-latach nieobecności- Grebastica 2010 - strona 7
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone