Naprawdę miło zobaczyć te fotki
ps droga z campu jest naprawdę fajna można z klapek wyjechać
ps2 a co to za beczka ? , biedna figa ...
.png)
.png)
Jacek 206 napisał(a):Witaj, dopiero teraz dotarłem do Twojej relacji.
Dziękuję za pozdrowienia od Toniego.
viggen_wawa napisał(a): czyste toalety, zawsze ciepła woda i co najważniejsze genialni właściciele (Toni i Inez). Dodatkowym atutem kampu jest jego zacienienie i przede wszystkim porządek.
Potwierdzam, prawdę piszesz.![]()
.png)
bb84 napisał(a):No nie!!!! a myślałem ze nikt forum nie zna tego "campu" w tym roku nie zahaczyłem o to fajne miejsce ale 4 lata wstecz pod rząd zawsze pare dni wypoczynku przed zwiedzaniem uskuteczniałem w Grebasticy ...
Naprawdę miło zobaczyć te fotki![]()
ps droga z campu jest naprawdę fajna można z klapek wyjechać![]()
ps2 a co to za beczka ? , biedna figa ...
.png)
bb84 napisał(a): Ja również potwierdzam dodam jeszcze ze biwakuje się naprawdę blisko morza+ ja przez 4 lata trafiałem na tych samych spokojnych Słoweńców więc nikt nie imprezował ( wole takie spokojne miejsce , na imprezkę lepiej gdzieś wyskoczyć a na "bazie" mieć spokój
)
Nie zgodzę się do konca z tą ciszą , niestety ale słychać droge zwłaszcza nocą ciężarówki .
.png)
.png)
Jacek 206 napisał(a):Dziękuję za przypomnienie naszych "wspólnych" miejsc wakacyjnych.
viggen_wawa napisał(a):
A tak w ogóle za bardzo reklamujemy to miejsce...
Masz rację.![]()
Pozdrawiam.
.png)
Jacek 206 napisał(a):Dziękuję za przypomnienie naszych "wspólnych" miejsc wakacyjnych.
viggen_wawa napisał(a):
A tak w ogóle za bardzo reklamujemy to miejsce...
Masz rację.![]()
Pozdrawiam.
.png)
longtom napisał(a):viggen_wawa napisał(a):filip122 vel Darek napisał(a):ozyrys760 napisał(a):SUPER RELACJA Z PODRÓŻY
Ozyrys ............................
ty tak hurtem wszystkim piszesz ???![]()
![]()
eee u Longtoma się wyłamał
Ale też znikł.![]()
![]()
![]()
pzdr
.png)
.png)
sroczka66 napisał(a):viggen_wawa, w końcu i ja dotarłam dzisiaj do Twojej relacji, ale taki wysyp ich w tym roku, że trudno nadążyć (chyba, że jest się OZYRYSEM![]()
![]()
)
Urzekła mnie Salona i chyba gdzieś tak mi zakotwiczyw przyszłościowych planach.
Przygoda na "bezludnej wyspie" z jeżowcami bolesna, ale ostatecznie dobrze sie skończyła (chyba?).
Wzruszył mnie strasznie ten "umarty" delfin, a wkurzyła ogromnie ludzka głupota - z tymi sesjami zdjęciowymi![]()
![]()
.
Grebastica z górskiej trasy wygląda uroczo - ale co tu będę sie rozwlekać - super relacja z podróży![]()
![]()
.png)
bb84 napisał(a):viggen_wawa mam pytanie, poniewaz chciałem polecić camp znajomym no i spytali się ILE no i nie pamiętam ile , wiem że nie dużo ale jaki mniej więcej jest "cennik" może pamiętasz?
Powrót do Nasze relacje z podróży