mysza73 napisał(a):5 DDW![]()
Tak, tak, wiem, fajnie się mam
mysza73 napisał(a):no skoro tak prosisz to może się wezmę i niebawem będzie kolejny odcinek
Cudownie, już przebieram nóżkami
.png)

.png)

.png)
.png)
Gosia i Marek napisał(a):Mysza, piękna ta Twoja Brac:) Mam pytanie, to zdjęcie na Vidowej Górze, tam gdzie mąż nie pozwolił Ci zejść, jak tam dojść? Widziałam u Nero, ale jakoś nie udało nam się trafić.
.png)
.png)
maslinka napisał(a):
Żałuję, że nie spotkałyśmy się na Braczu. W Splitskiej byliśmy tylko raz... kajakiemTyle tam było do oglądania, że dwóch tygodni nam brakło na wszystko (po raz pierwszy spędziliśmy na jednej wyspie tak dużo czasu
). Myślałam, że Tony, z którym miałam kontakt, ma kontakt z Tobą, ale niestety...

.png)
.png)
tony montana napisał(a):maslinka napisał(a):
Żałuję, że nie spotkałyśmy się na Braczu. W Splitskiej byliśmy tylko raz... kajakiemTyle tam było do oglądania, że dwóch tygodni nam brakło na wszystko (po raz pierwszy spędziliśmy na jednej wyspie tak dużo czasu
). Myślałam, że Tony, z którym miałam kontakt, ma kontakt z Tobą, ale niestety...
Niestety, bardzo żałowałem, ale miałem tylko kontakt z samochodem Myszy, który tarasował pół Splitskiej i nie mogliśmy się na skuterach przecisnąć między Studenacem a wodą![]()
ech Mysza, Mysza
i na Put Piska byłaś ... i foty aut zrobiłaś ...
.png)
Nieustannie przypominam hipopotamaMysza napisał(a):jeśli jeszcze masz czas tu zaglądać, to znaczy, że jesteś jeszcze "2w1"
.png)
mysza73 napisał(a):a_nula napisał(a):
no co wy??!! gdzie ja jadę!
Powiedzcie więcej, to jakąś folię zabierzemy![]()
czegoś jeszcze nie ma? (oprocz czajnika):twisted:
A tak na poważnie to witam serdecznie i spozniona zasiadam do relacji. jeszcze małżonka zawolam jak z roweru wroci
Było wszystko (poza szybą),
suszarka, pralka, żelazko, odkurzacz(jeszcze zmywarka by się przydała
).
Powrót do Nasze relacje z podróży