Pozdrawiam.

.png)
Sławomir Wocial napisał(a):W czasie jednego z naszych pobytów były ich miliony...
.png)
Sławomir Wocial napisał(a): Ja płynąłem z Trstenica bez samochodu bo to stateczek wycieczkowy a nie prom. Poza tym tam samochód się nie przydaje , bo zwiedzanie jest z buta, rowerem albo kajaczkiemW cenie biletu do Parku jest przepłynięcie z grobli na wyspę i powrót... Na Korčuli chcesz zwiedzać Korčule czy Korčule wyspę? Bo jeśli samo miasto to samochód zbędny.
.png)
oszczep napisał(a):Pytanie do "mkm" - czy posiadasz może bezpośredni kontakt na villę Hanija w Borak?
maciej1969 napisał(a):Sławomir Wocial napisał(a): Ja płynąłem z Trstenica bez samochodu bo to stateczek wycieczkowy a nie prom. Poza tym tam samochód się nie przydaje , bo zwiedzanie jest z buta, rowerem albo kajaczkiemW cenie biletu do Parku jest przepłynięcie z grobli na wyspę i powrót... Na Korčuli chcesz zwiedzać Korčule czy Korčule wyspę? Bo jeśli samo miasto to samochód zbędny.
Chciałbym jeden dzień poświęcić na Park Mljet![]()
Pytanie głównie do Sławka... gdzie te rowery się pożycza, za ile i może jakieś inne szczegóły,
-jeśli pieszo, to ile km. jest do przejścia? (dzieci)![]()
-czy czasowo zdążymy i rower i kajak i powrót na stateczek wycieczkowy?
- o której start i o której powrót z wyprawy??
.png)
mkm napisał(a):oszczep napisał(a):Pytanie do "mkm" - czy posiadasz może bezpośredni kontakt na villę Hanija w Borak?
Nietety nie ... Kontakt jest tylko przez agencję Sarka Kouckahttp://www.dovolenavchorvatsku.cz/adresa.html
Agecja pewna i sprawdzona
.png)
.png)
grax napisał(a):Ja planuje w tym roku wypad do Orebic. Zna ktos jakies fajne sprawdzone apartamenty tam?pomocy
.png)
dorota777 napisał(a):Witam,
mam pytanie czy mógłby mi ktoś z miłośników miejscowości Borak napisać coś o Domu Ficus. Podobno znajduje się w środku po miedzy dwoma plażami.
Niestety w willi Dignac w interesującym nas terminie jest dostępny tylko apartament nr 1 (po lekturze tego postu wiem, że jest to ten z wejściem z parkingu) dlatego szukam dalej.
.png)
mkm napisał(a):dorota777 napisał(a):Witam,
mam pytanie czy mógłby mi ktoś z miłośników miejscowości Borak napisać coś o Domu Ficus. Podobno znajduje się w środku po miedzy dwoma plażami.
Niestety w willi Dignac w interesującym nas terminie jest dostępny tylko apartament nr 1 (po lekturze tego postu wiem, że jest to ten z wejściem z parkingu) dlatego szukam dalej.
Fikus znajduje się około 20m od pierwszej plaży ( na przeciwko ) , do drugiej jest około 200m.
A Hanija '' wisi '' nad pierwszą plażą , z balkonu mozesz skoczyć do wody![]()
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne