makr napisał(a):Nawet mnie tą Baśką zainteresowaliście, no no kurcze całkiem pięknie
Jedź,jedź.
Ze slawkieeem się spiknij i jedź!
.png)
.png)
anubis2423 napisał(a):witam ja też uważam że Baśka super jest.Teraz znów mi chodzi po głowieTylko w życiu się pozmieniało troszkę( Jest syn 2 lata)
i boję się że jadąc w sezonie przełom lipiec-sierpień tłum będzie nie do zniesienia
oglądałem zdjęcia tu na forum z sezonu to nie ma gdzie palca włożyć
może ktoś wie z forumowiczów jak ten temat wygląda troszkę dalej od głównej plaży??Chodzi mi o Zarok.pozdro
.png)

bluesman napisał(a):Na samo miasto Pag to może i 4g za dużo ale są też piękne jego okolicepunkty widokowe
.png)
anakin napisał(a):Na Sv.Duhu byłaś.
Mało Ci?

bluesman napisał(a):To jest Twoje zdanie, moje jest inne, a punktów widokowych jest kilka tylko trzeba na nie trafić. To nie tylko zjazd od Novaliji do Pagu, po przeciwnej stronie na górze z antenami telefonii jest kolejny. piękne widoki są poruszając się grzbietem w kierunku wjazdu na Pag czy też jadąc drogą w kierunku oczyszczalni można się sporo napatrzeć i dojechać do cypelka itp. Ruszając się z miejsca niekoniecznie samochodem ale pieszo czy też rowerem można ich kilka zaliczyć tylko trzeba chcieć:).
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne