Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

apartamenty w Tucepi przełom sierpień/wrzesień

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mikawajos
Odkrywca
apartamenty w Tucepi przełom sierpień/wrzesień

Nieprzeczytany postnapisał(a) mikawajos » 14.06.2009 17:16

Witam cromaniaków!

Jako, że pierwszy raz wybieramy sie z rodzinką do Cro w ogóle, trochę zdążyłem się na tym forum "zadomowić" i poczytać. Wybieramy się w 4 dorosłych i jedno dziecko 3 latka. Po licznych nocnych czytaniach postów wybraliśmy Tucepi. I właśnie w związku z tym mam pytanie jakich cenników za wynajem apartamentu dla tylu osób mogę się spodziewać w terminach 25.08 do 4/5 września w Tucepi? Pisałem pod różne adresy z Tucepi - ale sądzę [niech ktoś mnie poprawi czy dobrze], że odpisują z pozycji z cenami trochę wyższymi niż mogę zastać jak już tam będę - ceny wahają się od 60E w górę [miałem nawet propozycje po 120 :) ]
Zamierzamy zatem wybrać się w ciemno, jak już polecali inni - na początku tygodnia.
Myślicie że mamy szanse na ceny niższe - czy też może wyższe, i jak już o ile?

Pozdrawiam i do zobaczenia!
marcin
Aguha
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aguha » 15.06.2009 20:24

W zeszłym roku pod koniec sierpnia były już wywieszki Sobe Apartmani a od 1 września w Tucepi jakby ludzi wywiało. Pustki na plażach, w knajpkach, a przed prawie każdym domem ogłoszenia o wolnych pokojach. Na pewno na miejscu uda się coś wytargować. Powodzenia i przyjemności. Tucepi na przełomie sierpnia i września jest naprawdę sympatycznym miejscem na ziemi :)
mikawajos
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) mikawajos » 15.06.2009 21:38

dzięki :-)
Już się nie możemy doczekać, choć jeszcze tyle przygotować.
Choć wystarczy poczytać relacje osób stamtąd... ehh jeszcze tyle czasu :wink:
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 15.06.2009 22:08

Witam. :D
W tym terminie to tylko w ciemno.. :!:
My w ubiegłym roku byliśmy w Makarskiej pod koniec sierpnia ale na plaże jeżdziliśmy do Tucepi i wolnych miejsc było mnóstwo także głowa do góry i w drogę :D :D :D

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje