Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartamenty Malo Morie w Arbaniji (Ciovo)

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bluecats
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluecats » 17.08.2008 13:51

jesteśmy na miejscu i jest ok, kwatery bardzo przyzwoite - ładnie nowo i czyściutko .
pokoje przydzielane są wcześniej - warto dopytać czy są to pokoje w budynku od strony morza - teoretycznie wszystkie pokoje są z widokiem na morze.
Miejscowość jest przyjemna ale fakt że ciut głośno w tym miejscu .
Nam się udało na balkonie sieć złapać bezprzewodowo ;-)
pozdrawiamy i życzymy udanych wakacji
M.Smoczkiewicz
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) M.Smoczkiewicz » 18.08.2008 06:01

ninaa napisał(a):...Ale ja pytanko chciałam - jakie tam koszta...?

Korzystam z oferty HUTPLUS'a - I tydzień wrzesnia 1300 zł, drugi 1100 zł. Zerknij sama do oferty - ceny w sezonie wyższe, ale były fajne oferty last minut's. My jedziemy po raz pierwszy do Chorwacji, jeszcze nie wiedziałem pod jakim kontem rozpatrywać oferty. Pozdrawiam - Marek :wink:

P.s. Pani Joanno (bluecats) - taż to kocia rodzina królewska - gratuluję! :D
M.Smoczkiewicz
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) M.Smoczkiewicz » 15.09.2008 11:59

Własnie wróciłem - dziękuję wszystkim za uwagi i informacje - jest to nowiutki obiekt, o dużych apartamentach, powiedziałbym luksusowych, dużym parkingu. Plaża wąska, ale zaopatrzona w prysznic ze słodką wodą, gwarno, często wieczór, bo zdarzają się tam plażowe imprezy uczestników autobusowych objazdówek. Ale i tak jeździłem na plażę koło kamieniołomu za Slatine, nie pobierano żadnych opłat za wjazd, niestety auto po tych wyjazdach wyglądało strasznie. Niestety nie spotkałem nikogo z naklejką forum. Zdjęć też nie mam, bo w punkcie informacji turystycznej na promenadzie w Splicie pozostawiłem aparat chwilę bez nadzoru - wyparował....! :oops: Ale mi się oberwało od żony!!! :oops:
Pozdrowienia - Marek
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Apartamenty Malo Morie w Arbaniji (Ciovo) - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone