Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

apartament nad morzem na riwierze makarskiej

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Pablo0372
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pablo0372 » 14.01.2011 19:41

witam, w lipcu zamierzam odwiedzic Chorwację pierwszy raz, szukam apartamentu nad morzem na riwierze makarskiej przede wszystkim w Beli i Pisaku, apartament 2+1, znalazłem cos takiego zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link był ktoś może w tym apartamencie i coś może bliżej napisac, niestety na forum nie znalazłem żadnych info. A może jakies inne propozycje nad samym morzem w tych miejscowościach?
pozdrawiam
Paweł
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.01.2011 22:49

jak młode to +1? bo z tego co mi się o uszy obiło to w Pisaku chyba dość stromo przy zejściu do morza,,,ale jeśli się mylę to niech mnie ktoś poprawi.
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 15.01.2011 01:02

Heee zaraz cię zjedzą na tym forum jak będzie się dublować tematy.
Ale szybciutko ci odpowiem.
W apartamencie o który pytasz nie byłem ale muszę Ci powiedzieć że też go namierzyłem i mam w zakładkach na w razie co hhhhee.
Pisak tak jest bardzo stromą miejscowością, ale stromizna właściwie dotyczy wszystkich miejscowości na tym odcinku wybrzeża. My zdecydowaliśmy się na Brelę (mowa o wakacjach 2010) i nie żałujemy wyboru.
Pisak odwiedziliśmy po sąsiedzku w jedno popołudnie i jak każda z tych miejscowości ma swój urok z tym, że ja byłem w bardzo bliskich okolicach kościoła którego wieżyczkę widać na jednym ze zdjęć.
Sam apartamentowiec i jego plaża prezentuje się na tych fotach doskonale dlatego też go ma w zakładkach.
Jeśli pytasz o namiary na fajne apartamenty na forum jest ich bardzo dużo tak samo w internecie, ja jednak jestem zwolennikiem jazdy w ciemno i jak na razie zawsze zadowolony. Pozdrawiam
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 15.01.2011 02:26

Pablo, radzę się pospieszyć, bo mało co wolnych terminów zostało (patrz: adriatic.hr , obiekt nr 1016). Pozdrawiam.

P.S. zresztą na tej stronce masz co, gdzie, kiedy. Hej
Pablo0372
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pablo0372 » 15.01.2011 16:01

dzięki za odp. Wiem że się zrobiło trochę późno, przymierzałem się do rezerwacji od listopada a tu już styczeń :) A chcę jechać na poczatku lipca. W Pisaku jest stromo to wiem dlatego wybrałem ten apartament nad samym morzem. Wogole szukam czegoś nad morzem z dala od centrum miejscowości, tłumu ludzi i gwaru mam dosyć na co dzień :) apartament dwa dwóch dorosłych + córka 15 lat to jak dorosła, szukam dalej może w breli
pisałem do villi antares ale niestety nie odpisują
pozdr
Paweł
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 15.01.2011 16:22

Jak Brela to Jakirusa. To jest to ! Pozdr.
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 15.01.2011 21:10

Antares jest OK, ale jak nie chcą odpisać to spróbuj do Anji 1 :)
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone